De Craciun, companiile isi pot personaliza GRATUIT cosurile cadou cu obiecte promotionale proprii

BUCURESTI - 28 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Total B2B Promotion Agency ofera, in premiera, posibilitatea personalizarii cosurilor cadou pe care companiile doresc sa le trimita partenerilor de afaceri cu obiecte promotionale proprii, precum: agende, calendare, carti de vizita, pixuri etc.

„Ne adresam in principal segmentului Business-to-Business si consideram ca oferta pe care am lansat-o recent va aduce un plus de imagine oricarei societati si va contribui la intarirea relatiilor avute cu colaboratorii. Caracteristica principala a ofertei consta in faptul ca personalizarea cosurilor cadou cu obiecte promotionale proprii se va face gratuit, singura conditie fiind ca firma care apeleaza la serviciile nostre sa puna la dispozitie aceste produse”, a declarat Razvan Popa, administrator al Total B2B Promotion Agency.

Companiile pot opta pentru unul din cosurile cadou concepute special pentru sarbatorile de iarna:
1. Cos cadou CHRISTMAS – 249 lei
2. Cos cadou HOLIDAY – 148 lei
3. Cos cadou WINTER – 138 lei

De asemenea, si oferta standard de cosuri cadou a firmei Total B2B Promotion Agency poate fi personalizata in spiritul sarbatorilor de iarna.
- Cos cadou EVENTS – 51 lei
- Cos cadou GIFT – 73 lei
- Cos cadou SURPRISE – 92 lei
- Cos cadou SUCCESS – 108 lei
- Cos cadou AGREEMENT – 115 lei
- Cos cadou BUSINESS – 189 lei
„Practic, daca o societate se orienteaza catre achizitionarea unui cos cadou care nu face parte din oferta speciala de Craciun pe care am lansat-o de curand, noi putem ornamenta cosul respectiv in spiritul sarbatorilor de iarna (la pretul initial adaugandu-se un cost suplimentar de numai 10 lei) si il putem personaliza gratuit cu obiecte promotionale proprii, cu conditia ca acestea sa ne fie puse la dispozitie de catre societatea care opteaza pentru produsele noastre”, a precizat Razvan Popa.

Toate produsele realizate de compania Total B2B Promotion Agency au incluse in pret TVA-ul si costul de transport la destinatia specifica.

Despre Total B2B Promotion Agency SRL

Total B2B Promotion Agency SRL – Afaceri promovate cu eleganta!
Razvan Popa
0745-651.972
b2b.razvan.popa@gmail.com