MANUMISSION PREZINTA: MINIMISSION IN LE GAGA TERRACE & LOUNGE, SAMBATA, 25 IULIE

Locul desfasurarii: LE GAGA , Parcul Herastrau

Organizator: LE GAGA TERRACE & lOUNGE

MANUMISSION PREZINTA: MINIMISSION  IN LE GAGA TERRACE & LOUNGE, SAMBATA, 25 IULIE

Sambata, 25 Iulie, orele 23.00, LE GAGA TERRACE & LOUNGE prezinta: MINIMISSION, THE INTIMATE TOUR 2009!

MANUMISSION, mama tuturor petrecerilor, a venit in intampinarea publicului cu un nou concept, unic, creat special pentru scena cluburilor, mult apreciatul show devenind mai “intim si personal”: MINIMISSION!

MINIMISSION este prezentat si pus in scena de catre MIKE si CLAIRE ce au avut grija sa transpuna cele mai magice elemente apartinand conceptului mama Manumission in cadrul unui turneu international: “Minimission -The Intimate Tour 2009!” POLLY FEY, DJ JODIE HARSH, DAVE HUMAN si JHONNY THE GOLDEN DWARF se afla printre cei ce vor participa la punerea in scena a legendarei petreceri, sambata seara la Le Gaga.

Direct de la Ibiza, cea mai faimoasa si salbatica petrecere de club din lume se va opri sambata, 25 iulie pe scena LE GAGA cu un show impresionant, un concept autentic si inconfundabil ce inglobeaza acrobatii de top, costume fabuloase, coregrafii spectaculoase si renumitele dansatoare “Minionetts”, elemente complexe ce sunt corelate cu un fantastic show de lumini.

Terasa Le Gaga este deschisa in fiecare zi incepand cu ora 18.00 iar distractia continua in Lounge pana dimineata indiferent de conditiile meteo!

Daca iubesti muzica buna, mancarea gustoasa, bauturile fine, serviciile de calitate insotite de un zambet si preturi prietenoase, Le Gaga va deveni in acesta vara localul tau preferat!

Intrarea este libera!

Experimenteaza stilul Le Gaga!

LE GAGA


Parteneri: Radio 21, Music Channel, Plaza Romania, Bucuresti Mall, VIP Moda


Informatii si rezervari: 0727 534 242
Parcul Herastrau (intrare prin Sos. Nordului)

Participare: Intrare libera