OMAGIU LUI MICHAEL JACKSON, DJ ROBERTO SI LIVE SHOW JAMES SMITH LA “LE GAGA”

Locul desfasurarii: LE GAGA Terrace & Lounge, Parcul Herastrau

Organizator: LE GAGA

OMAGIU LUI MICHAEL JACKSON, DJ ROBERTO  SI LIVE SHOW JAMES SMITH LA “LE GAGA”

Le Gaga Terrace & Lounge gazduieste in acesta saptamana doua evenimente inedite:
Joi DJ ROBERTO si omagiu pentru MICHAEL JACKSON, Vineri Live Show JAMES SMITH!

Joi, 9 Iulie, LE GAGA ii aduce un omagiu lui MICHAEL JACKSON!
MICHAEL JACKSON, THE KING OF POP nu mai este printre noi…Dar muzica, geniul si modul in care a revolutionat industria muzicala va dainui pentru totdeauna! Sa ii aducem impreuna un ultim omagiu celui ce este cel mai mare artist, celui ce si-a dedicat intreaga viata publicului sau, celui ce a trait si a murit pentru muzica: MICHAEL JACKSON, cel mai mare Entertainer al tuturor timpurilor! … In memoria lui am pregatit un omagiu adus prin muzica, dans si scenografie, demn de viata pe care a trait-o! Michael Jackson va dainui pentru totdeauna in inimile noastre! Muzica sa este nemuritoare!
In aceeasi seara Le Gaga are un invitat de seama: DJ ROBERTO from Italy!

Vineri, 10 iulie, Le Gaga are un invitat de zile mari: celebrul cantaret american JAMES SMITH!
Cantaret, actor si compozitor, James Smith si-a inceput cariera la o varsta frageda, primul sau contact cu lumea entertainmentului fiind participarea la faimosul show de televiziune “Soul Train”. In 1995 lucrand impreuna cu EMI-Electrola in Germania, a produs megahitul “I like it” ce s-a vandut in milioane de copii in intreaga lume!

LE GAGA este cea mai noua locatie din Bucuresti, un adevarat complex destinat relaxarii ce are in componenta sa restaurant, trei terase si lounge-ul, toate aflate pe o suprafata de 2700 mp de spatiu verde, in semi-umbra, cu plante exotice si stejari seculari.
Amplasata intr-un cadru calm si natural, Le Gaga este locul perfect de relaxare, un refugiu aflat in cadrul Parcului Herastrau, departe de tumultul orasului. Chic si modern, Le Gaga are un design ce se aliniaza principiilor naturii, impreuna cu aceasta creand o atmosfera sofisticata si relaxanta in acelasi timp. Le Gaga te imbie sa te racoresti in zilele toride de vara si sa te relaxezi la sfarsitul zilei dupa o zi istovitoare savurand cele mai gustoase cocktail-uri si cele mai imbietoare preparate culinare.
Terasa Le Gaga este deschisa in fiecare zi incepand cu ora 18.00 iar distractia continua in Lounge pana dimineata indiferent de conditiile meteo!

Daca iubesti muzica buna, mancarea gustoasa, bauturile fine, serviciile de calitate insotite de un zambet si preturi prietenoase, Le Gaga va deveni in acesta vara localul tau preferat!

Experimenteaza stilul Le Gaga!

LE GAGA
Informatii: 0727 534 242
Parcul Herastrau (intrare prin Sos. Nordului)

Participare: Intrare libera