Vrei sa-ti faci cunoscut brandul? Alege pungi de plastic personalizate

BUCURESTI - 17 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Indiferent de bugetul de criza, niciun cumparator nu da importanta celor cativa banuti pe care-i achita pentru multifunctionalele pungi din plastic personalizate. Si cu toate ca in aparenta, nimeni nu prea sta sa le analizeze, micile sau incapatoarele pungi plastic reprezinta mai mult decat un instrument de purtat acasa marfa de pe rafturile magazinelor.

In cele ce urmeaza, vom descoperi impreuna unul dintre cei mai cunoscuti producatori autohtoni de pungi plastic, prezent de altfel si pe website-ul www.pungi-plastic.com.

Cine este Total Gama Prod?

La inceput a fost ideea... ideea ca am putea crea un produs unic, functional, cu un pret cat se poate de accesibil si care sa poata fi utilizat de toata lumea, indiferent de rangul social, de varsta sau de pasiuni.

Am pornit o afacere cu pungi plastic pe care initial, nu stiam daca o va lua cineva in seama sau nu. Si a luat-o pana la urma. Marturie stau numerosii clienti autohtoni ce si-au raspandit renumele si si-au facut cunoscute afacerile peste tot in tara, prin intermediul unor produse anonime candva si pe care, de cele mai multe ori, clientul de rand, o data ajuns acasa, le trantea in fundul unui sertar.

Noi de la Total Gama Prod am adus diversitate in randul producatorilor de pungi plastic personalizate. Am dat curs unei afaceri care nu a fost de la bun inceput una prospera, dar pe care, increzatori fiind, am dezvoltat-o de la un an la altul. Iar acest lucru a fost posibil si datorita personalului care a ajuns sa se integreze in acest colectiv, ca intr-o adevarata familie. Pentru ca da, suntem si ne consideram o adevarata familie, ai carei membri au in comun aceeasi pasiune pentru design, advertising si nu in ultimul rand, pentru lucrurile de calitate.

Dorinta noastra primordiala, care a fost si cel dintai factor ce a ajutat la dezvoltarea noastra ca afacere, a fost sa imbunatatim modul prin care orice mic intreprinzator sau mare companie, sa se poata apropia de publicul sau si sa aspire la o cat mai vasta categorie de consumatori fideli.

In momentul in care am pus pe picioare toata aceasta companie ce se numeste Total Gama Prod, am stiut ca intr-o zi, asemeni celei prezente, vom fi mandri sa ne aflam printre posesorii ambitiosi de afaceri. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, am incercat mereu sa ne actualizam tehnica si tehnologiile. Si cum altfel am fi putut razbi prin ”norul” de firme ce roiesc in cautare de clienti, pe aceeasi nisa cu a noastra, inscrise la registrul comertului?

Suntem constienti ca desi ne autodefinim ca producatori de pungi plastic personalizate, ca noi mai sunt zeci... sau aproape ca noi. Pentru ca atuurile noastre, pentru care micile si marile firme in cautare de mijloace de promovare, ne prefera, nu se rezuma la afisarea unor cuvinte nejustificate, de genul ”pungi plastic pret atragator”.

Desigur ca pana la urma, vorbaria prea multa nu face decat sa indeparteze publicul interesat. Din acest motiv, daca va numarati printre titularii de afaceri ”insetate” de o trambulina de lansare pe piata consumatoare, va furnizam un pont, care nu mai este de mult un secret: pungi plastic personalizate, cea mai buna cale de a va face cunoscuti.

Despre TOTAL GAMA PROD

Orice persoana interesata de oferta noastra, are liber acces la toate informatiile de care are nevoie, direct pe website-ul companiei, www.pungi-plastic.com. Si dupa precizarea detaliilor (numar de fete imprimate, numarul de culori de folosit, complexitatea grafica, dimensiunile, tipul de pungi plastic, etc.), ne putem rasplati clientii cu oferte de pret transparente si reale, care sa justifice calitatea, dar si tehnologia flexografica pe care o folosim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/total-gama-prod/vrei-sa-ti-faci-cunoscut-brandul-alege-pungi-de-plastic-personalizate