TOTAL PR


Descrierea companiei TOTAL PR

Despre Cadbury
Cu peste 50.000 de angajati la nivel mondial, Cadbury are o istorie de aproape 200 de ani si este prezenta in peste 50 de tari cu piete extrem de competitive si de dinamice. Cadbury isi propune sa fie cea mai mare companie producatoare de dulciuri din lume, detinind pozitiile unu sau doi in peste 20 de tari. Compania detine multe marci globale, regionale si locale cum ar fi Cadbury si Green and Black\'s - ciocolata; Trident, Stimorol si Bubbaloo - guma; Halls, The Natural Confectionery Company, Jelibon si Topi Top - bomboane. In Romania, Cadbury detine acum marcile ROM, Kandia, Magura, Laura, Silvana si Sugus.


Despre Fair Value

Fair Value este o companie romaneasca orientata catre furnizarea de solutii informatice avansate pentru companiile medii din Romania.
In cadrul parteneriatului cu SAP, Fair Value implementeaza si dezvolta solutii SAP ERP, CRM, CRM Express si de Business Objects pentru clientii sai.
Fair Value este un integrator exclusiv de aplicatii SAP, avand in portofoliu peste 60% din implementarile de SAP All in One din Romania.
Peste 90% dintre proiecte Fair Value au fost desfasurate in mediul privat, la companii romanesti si internationale din domeniile distributie, productie, constructii, servicii.

Fair Value este probabil cel mai dinamic partener local SAP, fiind principalul Partener SAP Romania in 2007 si 2008 ca cifra de afaceri obtinuta din vinzarea licentelor SAP si a serviciilor de mentenanta.
Fair Value este certificata ISO 9001 in furnizare de consultanta si programe informatice.

Comunicate TOTAL PR (S.C. TOTAL PR BUSINESS S.R.L.):

Vezi toate comunicatele companiei TOTAL PR.