MyStaff anunţă compatibilitatea cu Microsoft Windows 7

BUCURESTI - 11 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

MyStaff Software (www.mystaffsoftware.com), liderul pieţei româneşti a soluţiilor pentru managementul resurselor umane, anunţă compatibilitatea cu Microsoft Windows 7.

MyStaff se alatură astfel producătorilor importanţi de software, ale căror soluţii sunt compatibile Windows 7, chiar din momentul lansării oficiale a noului sistem de operare şi reprezintă încă un pas spre obţinerea statutului de Microsoft Gold Partner. \

MyStaff anunţă compatibilitatea cu Microsoft Windows 7

“Compatibilitatea cu Windows 7 reprezintă o recunoaştere a expertizei pe care compania noastră o deţine în utilizarea tehnologiilor Microsoft. Atât capacitatea de procesare a unui volum imens de date, la o viteză considerabil mai mare decât până acum, cât şi operarea datelor într-un mediu securizat, conferă stabilitate şi linişte clienţilor noştri, ale căror principale condiţii sunt chiar eficienţa şi securitatea datelor cu care MyStaff operează”, a declarat Roland Ulrich, Solution Architect MyStaff Software.

MyStaff este o suită de aplicaţii software care simplifică şi optimizează managementul proceselor de resurse umane. Suita este alcatuită din 16 module diferite, care acoperă toate nevoile unei organizaţii complexe: gestiunea costurilor de personal, salarizare, gestiunea beneficiilor, planificarea şi optimizarea timpului de lucru, recrutare, training, managementul performanţei, dar şi indicatori avansaţi pentru optimizarea investiţiilor în capitalul uman.
Reunind aceste funcţionalităţi într-un pachet integrat de aplicaţii, uşor de instalat, configurat şi adaptat nevoilor fiecărei organizaţii în parte, compania oferă practic una dintre cele mai avansate soluţii software din lume pentru managementul eficienţei personalului.

Despre TOTAL PR

Despre MyStaff
Proiectat de către cei mai buni profesionisti de HR pentru managementul şi optimizarea proceselor de resurse umane, MyStaff este liderul pieţei româneşti de profil, în segmentul corporaţiilor medii şi mari. Cu peste 150 de clienţi care acoperă sectoarele financiar-bancar, telecom, FMCG, utilităţi, pharma, real-estate, producţie sau oil & gas, MyStaff gestionează în România peste 40,000 de angajati lunar. Dezvoltat pe platforma Microsoft.net şi integrat cu Metastorm, InRule şi QlikView, adică liderii mondiali în managementul proceselor de afaceri, în crearea şi execuţia regulilor de business, respectiv in business intelligence, aplicaţia MyStaff conferă încredere deplină şi randament, prin optimizarea investiţiilor în resursele umane. Compania are prezenţă directă şi printr-o reţea de parteneri strategici, în US, UK, Africa de Sud şi România.
MyStaff Software
tel. 021-301-9096

contact@totalpr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/total-pr/mystaff-anunta-compatibilitatea-cu-microsoft-windows-7