Regele terminalelor mobile dedicate aplicatiilor din teren – Intermec CS40

BUCURESTI - 27 septembrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Constructia robusta intalneste design-ul estetic: Intermec CS40 a fost conceput special pentru profesionistii din teren ce au nevoie de un dispozitiv mai fiabil decat un smartphone, un echipament care sa ii ajute sa atinga un nivel inalt de productivitate. Intermec CS40 este cel mai compact computer mobil “rugged” lansat de producatorul american; acesta combina constructia rezistenta, functii avansate de comunicare voce si date 3.75G, precum si un senzor performant pentru citirea codurilor 1D sau 2D, toate disponibile la dimensiunile unui telefon mobil. Este proiectat cu un singur scop si anume conectarea in timp real a fortei mobile de lucru la fluxul de date organizational.

Regele terminalelor mobile dedicate aplicatiilor din teren – Intermec CS40

Intermec CS40 este suportul pentru aplicatiile de business ale organizatiilor ajutandu-le sa isi fluidizeze procesele, sa isi extinda oferta adresata clientilor, sa isi sporeasca veniturile si sa reduca cheltuielile generate de o solutie mobila complexa.

Loveste terminalul CS40 fara sa lovesti in productivitate
Intermec este lider global in proiectarea terminalelor mobile rezistente la utilizarea zilnica in medii dificile, iar CS40 nu face exceptie de la regula. Robustetea este parte integranta a constructiei terminalului, rezistand la multiple cazaturi de la 1.2 metri pe orice colt sau latura, fiind sigilat conform IP54 impotriva apei si prafului.

Design-ul profesionist al terminalului atribuie acestuia ergonomie optima si un aspect elegant ce se ridica la nivelul clientilor foarte pretentiosi din segmentul consumer. Totusi spre deosebire de terminalele consumer, bateria este incapsulata in acelasi ambalaj robust, prevenind separarea acesteia de terminal in momentul unui impact. De asemenea tastatura este construita cu ajutorul unei tehnologii ce elimina uzura care s-ar putea instala odata cu trecerea timpului, literele si cifrele inscriptionate pe taste fiind perfect vizibile si dupa ani buni de utilizare intensa. Ecranul touch-panel a fost si el intarit prin diverse procedee chimice pentru a rezista la fel de mult ca restul componentelor terminalului.

Scanare integrata fara compromis
CS40 utilizeaza senzorul de scanare de tip imager EA11 ale carui principale caractersitici sunt citirea codurilor de bare 1D si 2D, omni-directional, la viteza si acuratete maxima. Datorita acestei proprietati terminalul poate fi utilizat cu succes in aplicatii de inventariere, preluarea comenzilor, livrari si in solutii de gestiune a stocurilor. Design-ul fara compromis include si o camera foto cu flash, de 3 mexapixeli pentru a transmite imagini (de confirmare a livrarilor, merchandising) la sediu.


si voce de calitate superioara
Fiind proiectat la baza, cu tehnologii de varf din industria telefoanelor mobile, terminalul ofera o calitate impresionanta in timpul transferului de voce si viteza 3.75G wireless WAN pentru transferul de date.

Un nou nivel de performanta
Arhitectura multi-procesor a terminalului determina un nivel inalt de resurse pentru cele mai pretentioase aplicatii de afaceri neafectand autonomia generoasa a bateriei. Modulul de management al acesteia asigura energia necesara pentru un shimb intreg de lucru chiar daca intretine un ecran de 2,8 inch, foarte luminos, ce poate fi citit chiar si in lumina solara directa.

Pentru a simplifica procesul de incarcare al bateriei, terminalul CS40 foloseste un conector MicroUSB impreuna cu un alimentator universal de telefoane mobile. In pachet se regasesc patru tipuri de adaptoare ce pot fi folosite in orice zona a lumii.


Lucratorul mobil se poate baza pe GPS-ul integrat cu scopul de a reduce timpul petrecut in masina si consumul de carburant in cazul deplasarilor la clienti noi. Accelerometrul integrat permite rotirea imaginii afisate in functie de pozitia echipamentului, imbunatatind
eficienta si experienta in exploatare.

Alte optiuni de comunicare includ Bluetooth v2.1 pentru headset-uri sau imprimante portabile si Wi-Fi 802.11 pentru transferul de date rapid si securizat in reteaua companiei.


Pregatit pentru Business
Cu ajutorul aplicatiei Intermec SmartSystems, managerii de IT pot configura de la birou aplicatiile si politica de securitate pe orice terminal CS40 aflat in teren. SmartSystems poate programa update-uri de software si operatiuni de mentenanta de la distanta, pentru a mentine costurile de exploatare la nivel scazut.

Sisteme de Business dedicate companiilor
Dispozitivele Intermec sunt construite sa raspunda necesitatilor din mediul organizational si incorporeaza caracteristici care reduc costul total de exploatare. Cu scopul asigurarii investitiei initiale Intermec ofera prin Partenerul Platinum, Total Technologies servicii de suport avansat, de la evaluare si integrare pana la implementare si mentenanta post-vanzare.

Despre Total Technologies

TOTAL TECHNOLOGIES este o companie specializata in integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare si RFID, oferind clientilor solutii complete prin aplicatii integrate de tip Warehouse Management (Gestionarea/Managementul depozitelor), Asset Inventory (Inventarierea mijloacelor fixe), Track & Trace (Urmarirea bunurilor/pachetelor pe intreaga retea de distributie), SFA (automatizarea fortei de vanzari) si CRM, Merchandising, Pre-sales (Pre-vanzare), Price Checking (Verificarea preturilor), Direct Store Delivery (DSD), Parcel Delivery si Automatic Data Collection (AutoID).

TOTAL TECHNOLOGIES este Platinum Partner si Centru de Service Autorizat Intermec in Romania; Partener Motorola si Zebra; Partener Psion si Datamax-O’Neil

Contact Total Technologies: Str. Smaranda Braescu nr. 20C, Sector 1, Bucuresti
Tel: + 40 21 232.77.03 int. 113; Fax: + 40 21 232.85.12
www.totaltech.ro; www.smartscan.ro

totaltech@totaltech.ro