KitchenShop vine la Brasov, in Centrul Comercial Star

Brasov - 5 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, HoReCa

Lantul de magazine KitchenShop se extinde in continuare. Bucuresti, Constanta, Oradea, Timisoara, Brasov sunt orasele in care KitchenShop isi asteapta clientii pasionati de gatit.

Incepand cu 3 decembrie 2011, noul magazin KitchenShop din Brasov functioneaza in Centrul Comercial Star, la etajul 3, aducand marci internationale prestigioase precum Zwilling, Berndes, Emile Henry, Demeyere, Staub.

KitchenShop este primul lant de magazine specializate pentru gatit din Romania. Toti brasovenii care doresc sa isi pregateasca mancarea  rapid si gustos au acum acces la cele mai moderne ustensile, instrumente si tehnologii de preparare si servire a alimentelor. Peste 5,000 de articole si gadget-uri te vor inspira sa-ti dotezi bucataria, pentru a pregati meniul de sarbatori cu multa placere si usurinta. Si, pentru ca se apropie luna cadourilor, la KitchenShop poti alege cadouri frumoase si practice pentru persoanele pasionate de gatit din jurul tau. Cu KitchenShop,  sarbatorile sunt mai … bine pregatite!

Celelalte magazine KitchenShop din tara sunt: in Bucuresti - Centrul Comercial Feeria (Carrefour) Baneasa - AFI Palace,  in Constanta - Complexul Comercial TOM (Carrefour), in Oradea – Oradea Shopping City, in Timisoara – Iulius Mall, parter.

Produsele sunt disponibile si in magazinul virtual www.pentrugatit.ro

Data:

30 noiembrie 2011

Despre Totem Communication

TOTEM Communication este o firmă specializată în cercetare şi comunicare. De mai mult de 6 ani compania oferă clienţilor săi servicii integrate de cercetare şi comunicare în toate ariile, având expertiză pe subdomenii de nişă din mediul social, medical şi farmaceutic, fiind una dintre puţinele firme de acest tip din România. Portofoliul TOTEM cuprinde peste 300 de studii calitative şi cantitative cu nivel ridicat de dificultate, realizate în rândul a diverse categorii de populaţii şi care au abordate teme unice în România sau în lume, unul dintre acestea fiind Impactul pictogramelor de pe pachetele de ţigări asupra adolescenţilor din România. TOTEM Communication dispune de o reţea de operatori de interviu care acoperă toate judeţele ţării şi care conţine subreţele specializate în culegerea de date pe anumite populaţii specifice: medici, magistraţi, persoane defavorizate, persoane de etnie romă sau maghiară etc. Din dorinţa continuă de a îmbunătăţi nivelul profesional al operatorilor cu care lucrează şi pentru a creşte şi în acest fel calitatea serviciilor oferite clienţilor, din anul 2009 TOTEM Communication este furnizor de formare autorizat CNFPA pentru organizarea cursurilor de specializare pentru operatorii de interviu.Agenţia foloseşte tehnici moderne şi inovatoare de studiere a pieţei, utilizează un sistem propriu de management al calităţii şi colaborează cu numeroşi consultanţi de specialitate din diverse domenii (marketing, management, resurse umane, sociologie, psihologie, medicină).Clienţii TOTEM Communication sunt firme din sectorul guvernamental şi privat, naţionale şi internaţionale: Guvernul României - Agenţia pentru Strategii Guvernamentale, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Ministerul Internelor şi Reformei Administrative – Direcţia Generală Anticorupţie, Oficiul Român pentru Imigrări, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Centrul pentru Politici şi Servicii de Sănătate, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), JSI Research & Training Institute Inc, Compania Naţională Loteria Română, AstraZeneca, Johnson&Johnson/Janssen-Cilag, Schering Plough, Ipsen Pharma, Abbott Laboratories, Labormed, Fundaţia Soros, KitchenShop, Rompan, International Development Research Center Canada, Council for Leather Exports India, Confederation of Indian Industry. Un alt segment al clienţilor TOTEM este reprezentat de agenţii internaţionale: UNICEF, USAID, UNDP, UNFPA.Echipa proiectului: Dr. Bogdan Păunescu, Soc. Cătălin Andrei, Dr. Raluca Teodoru, Dr. Alina Negraru, Soc. Bogdan Ciubotariu, Ligia Dumitrescu, Rodica Pieleanu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/totem-communication/kitchenshop-vine-la-brasov-in-centrul-comercial-star