Maria Felea - lansează noua colecție de bijuterii FLOWING FREELY

BUCURESTI - 25 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

FLOWING FREELY este noua colecție de bijuterii Maria Felea . Este diferită, prin abordare, prin design și, mai ales, prin dorința artistei de a face din creația sa îndemnul pentru femei de a-și aminti că încercarea de a fi perfecte doar le limitează și că ar trebui să își elibereze sufletul și mintea de această presiune a perfecțiunii

Flowing Freely - colectie de bijuterii handmade

Flowing Freely - colectie de bijuterii handmade

 Această colecţie este despre a renunţa la perfecţiune în toate formele ei şi a permite imperfecţiunilor şi frumuseţii vieţii să curgă libere. Este despre eliberarea de blocajele mentale în care te închizi, de judecata de sine, de acel ”nu este suficient de bine, nu este perfect”. 

Maria Felea

Maria Felea este un brand de accesorii și bijuterii menit să ajute femeile să îşi amintească de sine, să pornească o călătorie interioară, la capătul căreia să aibă mai multă iubire de sine. Colecţia FLOWING FREELY, cea de-a doua lansată după procesul de rebranding prin care Maria Felea a trecut în 2019, conține 12 piese. Este o colecţie compusă din inele, brăţări, cercei şi coliere handmade, făcute din materiale preţioase precum argint şi aur de 9K şi 18K, împodobite cu pietre prețioase: smarald, rubin şi cristale. Colecţia de bijuterii FLOWING FREELY este menită să le amintească femeilor ca nu trebuie să fie îngrădite de ”perfecţiune” şi că fiecare este frumoasă în felul ei, unic, de a fi, de a simţi, de a se comporta.

Brandul Maria Felea este unul internaţional, produsele se pot cumpăra în toată lumea, iar colecţiile au influenţe atât din cultura romanescă, cât şi din cea franceză, artista trăind o perioadă la Paris. Abordarea acestui brand este diferită, bijuteriile şi accesoriile de păr nu sunt văzute doar ca nişte podoabe, ci ca un simbol al transformării feminine, al unui drum spre redescoperirea de sine, spre împlinire şi fericire. Bijuteriile pe care Maria Felea le creează sunt insuflate cu iubire, cu speranță, cu dorința de a ajuta femeile să își amintească de sine, de a le ajuta să își exprime liber frumusețea interioară și exterioară. Acestea sunt ideale pentru a fi făcute cadou sau pentru a fi purtate la evenimente importante din viața unei femei. În aceeași măsură, bijuteriile create de Maria Felea pot fi purtate în viața de zi cu zi, acestea fiind un statement că orice femeie este frumoasă în felul ei de a fi și că nu perfecțiunea este cea care le definește, ci micile imperfecțiuni. La fel, și bijuteriile din colecția FLOWING FREELY, nu sunt definite de perfecțiune. Maria Felea a ales să nu finiseze piesele spre perfecțiune, ci să le lase într-o formă mai brută, care insuflă crezul artistei.


Bijuteriile pot fi cumpărate de pe site-ul mariafelea.com.