Curs Postuniversitar ASE & THR

BUCURESTI - 21 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

O posibilă alternativă la un masterat de turism, cu mai multe avantaje:

1.Obţinerea a două certificări – Diploma de studii postuniversitare de specializare a ASE şi, respectiv, Certificatul de absolvire tip Ministerul Muncii al THR;
2.Posibilitatea ulterioară de a dobândi Brevetul de turism;
3.Deşi distribuite de-a lungul unui an universitar, cursurile sunt concentrate în trei perioade a câte 2 săptămâni de prelegeri şi lucrări aplicative, precum şi o perioadă de 70 de zile de stagiu de practică în hoteluri, sub îndrumarea unor tutori de la THR; în cadrul celor şase săptămâni „de şcoală”, orele se vor desfăşura la sediul ASE, precum şi la sediul THR, de la hotelul Ramada Plaza (fost Turist), în zilele lucrătoare, după ora 16.30 şi, eventual, sâmbăta;
4.Preţul este egal cu al unui singur an de masterat, respectiv 3.600 lei, plata făcându-se în rate (prima jumătate din taxă în timpul primei convocări, iar cea de-a doua jumătate în timpul celei de-a doua convocări);
5.Sunt acoperite costurile materiilor prime pentru exersarea operaţiunilor în restaurantul-şcoală, precum şi ale echipamentului de lucru;
6.Înscrierile se fac până la sfârşitul lunii octombrie; odată alcătuită formaţia de studiu, prima convocare de două săptămâni s-ar putea desfăşura spre sfârşitul lunii noiembrie;
7.Diploma de studii postuniversitare îşi va asocia un număr de credite transferabile, cu recunoaştere atât în ţară, cât şi în străinătate.

Înscrierile au loc la sediul Şcolii de Pregătire Postuniversitară a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, de pe str. Take Ionescu 11 (vizavi de McDonald's Piaţa Romană, la colţul străzii care conduce spre Piaţa Amzei, la parter).

Documentele necesare pentru înscriere sunt:
- diploma de licenţă în copie legalizată;
- diploma de licenţă în copie simplă;
- 2 exemplare de certificat de naştere în copie simplă;
- 2 exemplare de certificat de căsătorie în copie simplă (dacă e cazul);
- o copie simplă după actul de identitate;
- adeverinţă medicală simplă (de genul „clinic sănătos”);
- 4 foto format mic (tip buletin);
- 100 lei taxa de înscriere (dacă nu se organizează formaţie de studiu, va fi restituită).

Despre Tourism, Hotel and Restaurant Consulting Group

Pentru prima dată în România, sunt mobilizate resursele celor mai importante instituţii de formare profesională în domeniul turismului, realizându-se o îmbinare fericită între academismul profesorilor de la ASE şi pragmatismul experţilor de la THR.
Persoane de contact:
Nicolae LUPU
nicolae.lupu@com.ase.ro
Mobil: 0746 116 738
Cornelia ENE
cornelia.ene@thrgroup.ro
Mobil: 0742 396 070

info@thrgroup.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tourism-hotel-and-restaurant-consulting-group/curs-postuniversitar-ase-thr