Codite vesele si Legere cu Radu Vastag si George Bonea

BUCURESTI - 30 august 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Bucuresti, 05 Septembrie 2013 - Prima editie a evenimentelor caritabile sub egida "Codite vesele", va avea loc in data de 5 Septembrie, in Piata Rosetti nr.5, la cafeneaua Legere, unde ii vom avea invitati pe membrul formatiei Bere Gratis, Radu Vastag si comediantul George Bonea . Acestia impreuna cu spectatorii vor incerca sa stranga donatii pentru "Asociatia pentru protectia animalelor - ROBI", astfel incat animalele aflate in adapostul asociatiei sa poata fi ingrijite si tratate. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 20:00

Codite vesele si Legere cu Radu Vastag si George Bonea

Compania S.C. Contact Music S.R.L impreuna cu Asociația pentru protecția animalelor ROBI organizeaza in data de 5 Septembrie 2013, in cafeneaua Legere din Piata Rosetti, un eveniment caritabil cu scopul strangerii de fonduri si mancare pentru catelusii aflati in grija Asociatiei.

Joi, seara este dedicata coditelor vesele. In atmosfera prieteneasca a cafenelei Legere, situata in Piata Rosetti, nr. 5. va asteptam in compania lui Radu Vastag care ne va incanta seara in acorduri de chitara, iar invitatii sai vor avea grija ca versurile pieselor sa fie interpretate cat mai bine posibil astfel incat atmosfera sa fie destinsa, exact ca intre prieteni. Si daca tot vorbeam de codite vesele,  in pauza muzicala, George Bonea ne va descreti fruntile cu un numar de stand-up comedy, astfel incat atat dumneavoastra, cat si catelusii si pisicutele prezente la eveniment sa zburdati de veselie.

Râsete, atmosferă destinsă, o seară perfectă alături de prieteni, iar la final un gest caritabil: veniturile obținute din donatii vor fi indreptate integral catre  Asociația pentru protecția animalelor ROBI. Fondurile astfel strânse vor fi direcționate, cu deplină transparență, către susținerea proiectelor asociației având ca scop protecția și bunăstarea animalelor, în special a celor fără stăpân. Pe langa urnele pentru donatii, vom organiza un spatiu pentru donatiile de mancare si jucarii pentru prietenii nostrii necuvantatori.

“Acest eveniment a venit din partea unei persoane din afara Asociatei, mai exact domnisoara Georgiana Paise, gest care ne-a surprins pe toti. Speram ca prin acest eveniment sa strangem destule fonduri pentru a trata toti cateii care au nevoie de interventii medicale si tratamente medicamentoase, si sa reusim sa gasim un nou camin catorva dintre sufletele de care avem grija. Stim ca veti fi un auditoriu superb in seara de joi, iar noi alaturi de Radu Vastag, Ana Odagiu, George Bonea cat si ceilalti invitati sa fim cea mai primitoare gazda. Avem in plan sa continuam in aceeasi formula seria de evenimente caritabile cu scopul de a ajuta animalutele aflate la anaghie si sa le putem oferi o viata mai buna.” a declarat  Marilena Cristian, Presedintele Asociatiei pentru protectia animalelor ROBI

Înființată în anul 2001 prin voința a 12 membri fondatori, Asociația ROBI derulează proiecte menite să contribuie semnificativ la îmbunătățirea situației animalelor fără stăpâni. O echipă de voluntari dedicați lucrează la adăpostul pentru câini situat la Glina, unde sunt găzduite circa 180 de animale, se ocupă de proiectul “Pisicile Asociației ROBI” și de cel de sterilizare al animalelor de companie  denumit “STOP ABANDONULUI”.

Mai multe informații despre proiectele Asociației ROBI, despre obiectivele pe  termen scurt și lung, precum și despre posibilitățile de implicare, alături de voluntarii ROBI, în activități de susținere a acestor proiecte pot fi accesate la http://www.4animals.ro/,  și pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/Robi.Animal.Protection.Association.

Parteneri in aceasta actiune ne-au fost SC Contact Music SRL, SC Promstore Media SRL, Legere Cafe , Georgiana Paise. Radu Vastag, Radio3net, Radio Europa FM, Super-Koko, Concerte-Azi.ro, Tillate.com, inoras.ro, 24-FUN, iconcert.ro, muzicabuna.ro, urban.ro, carora dorim sa le multumim pentru implicarea benevola in acest eveniment.