Concurs de inventivitate pentru toti copiii. Echipeaza mascota Toys Plaza pentru iarna si castiga premii consistente

BUCURESTI - 9 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

ToysPlaza.ro, magazin online cu jucarii educative, a pregatit un concurs de inventivitate pentru toti copiii care vor sa primeasca un cadou frumos de Craciun.

Concurs de inventivitate pentru toti copiii. Echipeaza mascota Toys Plaza pentru iarna si castiga premii consistente

In perioada 08-21 decembrie, copiii, parintii si bunicii sunt invitati sa intre pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/toysplaza si sa participe la concurs, pentru a castiga unul dintre cele 3 premii alese cu drag de echipa Toys Plaza:

 

Premiul I:

    castigatorul va putea alege un set LEGO dintre:

ferma mare LEGO DUPLO, casa de litoral LEGO sau fantana Trevi LEGO;

Premiul II:

      un tichet cadou pentru cumparaturi in valoare de 150 lei;

Premiul III:

    un tichet cadou pentru cumparaturi in valoare de 100 lei.

 

Ce trebuie sa faci pentru a castiga unul dintre premii

 

Daca nu ai facut-o deja, da un like https://www.facebook.com/toysplaza. Mai apoi, deschide regulamentul concursului, acolo unde vei gasi si linkul pe care trebuie sa intri pentru a te inscrie in cursa pentru premiile de Craciun.

 

Linkul din regulament te va duce pe site-ul nostru, de unde vei putea descarca o poza cu mascota Toys Plaza. Printeaza poza si echipeaza mascota pentru iarna, impreuna cu micutul tau. Puteti sa folositi orice culori doriti si sa-i desenati tot ceea ce credeti ca-i este util pentru a trece cu bine de anotimpul rece: manusi, fular, skiuri, globuri etc.

 

Daca nu puteti printa desenul, aveti optiunea de a-l colora direct pe calculator, accesand: http://www.onemotion.com/flash/sketch-paint/

Dupa ce ati echipat-o complet, postati desenul ca si comentariu la regulamentul concursului afisat pe pagina noastra de Facebook si invitati-va prietenii sa dea like desenului vostru.

 

Imaginile care primesc cele mai multe like-uri vor castiga unul dintre premiile oferite de echipa Toys Plaza.

 

Te asteptam pe https://www.facebook.com/toysplaza pentru a te distra impreuna cu copilul tau si pentru a castiga premii consistente!

 

 

ToysPlaza.ro isi propune sa fie mai mult decat un magazin online de jucarii pentru copii.

La Toys Plaza vei gasi intotdeauna oameni preocupati de cresterea armonioasa a copiilor, pregatiti sa te ghideze in alegerile pe care le vei face si dornici sa te ajute cu un sfat. Pentru ca fiecare copil este unic si are propriile nevoi, pe ToysPlaza.ro vei gasi o gama foarte larga de jucarii pentru copii.

 

Unele dintre cele mai recomandate jocuri pentru copii care stimuleaza atat imaginatia, cat si indemanarea si perspicacitatea sunt jucariile LEGO, Eitech sau Kosmos. Toate aceste branduri de jucarii, alaturi de altele precum Clementoni si Playmobil pot fi gasite in magazinul online proaspat lansat, ToysPlaza.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/toys-plaza/concurs-de-inventivitate-pentru-toti-copiii-echipeaza-mascota-toys-plaza-pentru-iarna-si-castiga-premii-consistente