S-a lansat blogul Toys Plaza, locul in care afli primul despre educatia prin joc a copilului

BUCURESTI - 11 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Misiunea noastra este de a fi magazinul online preferat al parintilor, locul unde vor gasi mereu sfaturi si jucarii potrivite pentru copii lor.

S-a lansat blogul Toys Plaza, locul in care afli primul despre educatia prin joc a copilului

La Toys Plaza, credem ca un magazin online de jucarii trebuie sa ofere parintilor mai mult decat o gama larga de jocuri pentru copiii lor. Dincolo de jocurile pe care le oferim si care sunt adaptate varstei sau special create pentru a dezvolta anumite abilitati ale copilului, ne dorim sa  intram intr-un dialog cu cei care ne viziteaza site-ul.

Ne propunem sa oferim sfaturi utile si sa fim suport pentru parintii care sunt in cautare de informatii si vor sa inteleaga mai bine acest domeniu vast, dar frumos, al cresterii  copilului. De aceea, am creat  blogul Toys Plaza.

Pentru ca si noi, la randul nostru, suntem parinti si persoane preocupate de cresterea armonioasa a copilului, dorim ca pe blogul nostru sa cream o comunitate de oameni interesati de dezvoltarea copiilor, mai ales prin intermediul jocurilor. Credem ca jocurile si jucariile pentru copii reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de cultivare a creativitatii, a curiozitatii, dar si a dexteritatii, a concentrarii si a lucrului in echipa la copii.

Periodic, vom face recomandari de jucarii pentru copii adaptate varstei  si care, dincolo de beneficiile  ce tin de relaxare sau amuzament, au si rolul de a dezvolta multe alte abilitati ale copilului. In plus, vom oferi sugestii de activitati ce pot fi realizate  plecand de la anumite jocuri  si care au ca scop facilitarea interactiunii, precum si conectarea dintre parinte si copil.

Suntem deschisi la  orice sugestie venita din partea parintilor si va asteptam cu mare drag cu idei de subiecte de interes pe care sa le abordam pe blogul Toys Plaza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/toys-plaza/s-a-lansat-blogul-toys-plaza-locul-in-care-afli-primul-despre-educatia-prin-joc-a-copilului