S-a lansat ToysPlaza.ro, magazin online cu jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor

BUCURESTI - 5 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toys Plaza vine in intampinarea parintilor care acorda o atentie deosebita educatiei copiilor, punandu-le la dispozitie o platforma online de unde pot comanda jucarii special concepute pentru a stimula inteligenta si creativitatea celor mici.

S-a lansat ToysPlaza.ro, magazin online cu jucarii pentru dezvoltarea abilitatilor copiilor

Cercetarea in domeniul cresterii si educatiei copilului vorbeste, din ce in ce mai mult, despre importanta jocului in crearea de noi abilitati, precum si in dezvoltarea armonioasa a creativitatii copiilor. Unele dintre cele mai recomandate jucarii care stimuleaza atat imaginatia, cat si indemanarea si perspicacitatea sunt jucariile LEGO, Eitech sau Kosmos. Toate aceste branduri de jucarii, alaturi de altele precum Clementoni si Playmobil pot fi gasite in magazinul online proaspat lansat, ToysPlaza.ro.

 

ToysPlaza.ro isi propune sa fie mai mult decat un magazin online de jucarii pentru copii. Parintii care vor comanda de pe site vor beneficia si de asistenta in alegerea jucariei potrivite, in functie de nevoile copilului lor, dar si de sfaturi despre cresterea si educarea micutilor de la psihologi si pediatri. Echipa Toys Plaza este in permanenta la curent cu noutatile din acest domeniu si isi doreste sa puna la dispozitia parintilor cele mai noi si inovatoare jucarii de la producatori cu o experienta vasta in educatia copiilor.

 

La Toys Plaza vei gasi intotdeauna oameni preocupati de cresterea armonioasa a copiilor, pregatiti sa te ghideze in alegerile pe care le vei face si dornici sa te ajute cu un sfat. Pentru ca fiecare copil este unic si are propriile nevoi, pe ToysPlaza.ro vei gasi o gama foarte larga de jucarii pentru copii: de la jucarii pentru bebelusi si pana la jucarii pentru copii de 14 ani, dar si jucarii pentru fete si baieti.

 

Magazinul online ToysPlaza.ro este foarte usor de utilizat si iti ofera cateva facilitati importante: plata online, asistenta online, abonare la newsletter pentru a fi la curent cu noutatile, filtrarea produselor pe categorii, varste, personaje si branduri.

 

Va invitam sa vizitati magazinul ToysPlaza.ro si sa alegeti jucariile pentru copii potrivite pentru micutul dumneavoastra!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/toys-plaza/s-a-lansat-toysplaza-ro-magazin-online-cu-jucarii-pentru-dezvoltarea-abilitatilor-copiilor