Alin Zainescu, numit Business Development Manager la TradeAds Interactive

BUCURESTI - 9 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Internet

Alin Zainescu, unul dintre veteranii industriei online din Romania, este de la 1 noiembrie noul Business Development Manager al furnizorului de tehnologie pentru advertisingul online TradeAds Interactive.

„In domeniul publicitatii online am dezvoltat tehnologii net superioare fata de tot ce s-a creat pana acum in Romania, fie ca vorbim de tehnologia  de AdServer, fie de eficientizarea monetizarii in publishing.  TradeAds  Interactive a construit elementele viitorului in advertisingul online pe care incercam sa le aducem in prezent. A venit deci momentul ca aceste acumulari tehnologice sa fie valorificate mai bine din punct de vedere comercial, iar aceasta este misiunea lui Alin. Vrem ca pe baza tehnologiei noastre orice campanie online, indiferent de natura ei, sa se remarce prin eficienta si performanta” – explica Valentin Oeru, directorul executiv al TradeAds Interactive. TradeAds Interactive opereaza platforma de publicitate online Bursa  de Reclama. Infiintata in aprilie 2009, Bursa de Reclama, partener certificat Google AdWords, ruleaza simultan aproximativ 500 de campanii de publicitate, pe site-uri care totalizeaza in jur de 7,5 milioane de vizitatori unici lunar, mare parte printr-un sistem de targetare a audientei bazat pe Inteligenta Artificiala. Principalii sai clienti sunt din sectoarele financiar-bancar, auto si telecom.   

„De mai multa vreme se tot discuta ca Internetul este viitorul, dar din pacate totul ramane la nivel declarativ, cu consecinta unei piete mici. De cele mai multe ori, instrumentele de baza in advertisingul online nu sunt utilizate, eficienta campaniilor fiind astfel redusa, iar bugetele raman mici. Vom incerca sa evanghelizam, sa educam piata, in sensul utilizarii tehnologiilor evoluate pe care TradeAds Interactive le-a adoptat in ultima vreme. Sunt instrumente extrem de performante, capabile sa aduca eficienta campaniilor de comunicare online. Vom pune la dispozitia agentiilor aceste instrumente, astfel incat clientii finali sa fie multumiti iar bugetele online sa creasca” – spune la randul sau Alin Zainescu.

###

Alin Zainescu, 36 ani, are o experienta de peste 15 ani in comunicare si relatii publice. Alin a lucrat in mass media (Meridian, Baricada si Radio Romania), comunicare politica (Uniunea Fortelor de Dreapta si Alianta pentru Romania), publicitate (Ogilvy & Mather) si educatie (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - SNSPA). De asemenea, tot in cadrul SNSPA, Alin a sustinut primul curs de marketing si comunicare online, in perioada 2001- 2004. In 2002 a fondat New Media Agency, agentie de interactive, acum parte parte din the group. In acelasi an a initiat proiectul pentru publicare, distributie si monitorizare ComunicatedePresa.ro (NCH), folosit in prezent de peste 30.000 de utilizatori. Alin este in prezent partener in alte doua proiecte online: StatusPimp și mediaIQ.

###

Contact:

TradeAds Romania

Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building etaj 5, sector 2, Bucuresti

 

phone/fax: +40212095679

email: office@tradeads.eu

www.bursadereclama.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tradeads-interactive-srl/alin-zainescu-numit-business-development-manager-la-tradeads-interactive