TradeAds Interactive sprijină cea de-a treia ediţie a Salonului de Fotografie Bucureşti

BUCURESTI - 18 iunie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Internet

TradeAds Interactive va participa în calitate de partener la cea de-a III-a ediţie a Salonului de Fotografie Bucureşti, ce va avea loc la Muzeul Ţăranului Român în perioada 21-24 iunie.

SAFO-program

Cu această ocazie TradeAds Interactive încurajează participarea în număr cât mai mare a publicurilor din mediul online interesate să-şi extindă cunoştinţele în ceea ce priveşte domeniul fotografic, dar şi să descopere noi posibilităţi de dezvoltare şi investiţie.

„Participarea TradeAds ca partener al unui eveniment dedicat fotografiei reprezintă o ocazie pentru compania noastră de a afla mai multe despre posibilităţile de promovare a domeniului în mediul online. Astfel atragem atenţia advertiserilor şi agenţiilor asupra potenţialului de promovare pe care l-ar putea găsi pe site-urile de profil. Publisherilor prezenţi la eveniment le transmitem că se pot înregistra gratuit în Bursa de Reclamă şi că profitând de sistemul nostru tehnologic, au ocazia de a obţine o sursă alternativă de venit în urma afişărilor de mesaje publicitare”, a declarat Valentin Oeru, Director Executiv TradeAds Interactive.

Salonul de Fotografie Bucureşti numără printre parteneri cei mai cunoscuţi publisheri şi advertiseri care colaboreză la dezvoltarea online şi offline a domeniului .

Despre SAFO

Salonul de Fotografie Bucureşti este un eveniment dedicat fotografilor profesionişti sau începători, dar şi pasionaţilor de fotografie.

Din programul SAFO de anul acesta amintim trei expoziţii de fotografie pe care publicul larg le poate admira timp de patru zile, lansări de carte, seminarii şi cursuri practice gratuite la care se poate înscrie oricine doreşte, întâlniri cu unii dintre cei mai cunoscuţi fotografi români sau un concert susţinut de Cvartetul Mood.

În acelaşi timp, participanţii la eveniment pot vizita standurile de vânzare, pot testa ultimele noutăţi din piaţa de fotografie sau pot participa la concursuri de fotografie şi la sesiuni foto, de asemenea gratuite.

Una dintre surprizele oferite de organizatori este standul cu tricouri personalizate cu citate celebre despre fotografie ale unor mari nume din lumea culturală internaţională precum Jorge Luis Borges sau Pablo Picasso.

Mai multe informaţii puteţi citi pe pagina evenimentului: www.salonfoto.ro sau pe pagina de Facebook a salonului http://www.facebook.com/salonfoto.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tradeads-interactive-srl/tradeads-interactive-sprijin-cea-de-a-treia-ediie-a-salonului-de-fotografie-bucureti