Copilăria nu trebuie sa doară! Parteneriat SOS Satele Copiilor și platforma Tradesilvania pentru donații fără comisioane cu criptomonede în România

BUCURESTI - 2 decembrie 2021

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Social, CSR

Live site

Platforma Tradesilvania anunța parteneriatul dezvoltat cu asociația SOS Satele Copiilor pentru a facilita donațiile în criptomonede către organizația neguvernamentală. În cazul donațiilor cu criptomonede, întreaga sumă donată este direcționată către organizația SOS Satele Copiilor, toate comisioanele fiind suportate de platforma Tradesilvania. Donațiile în active digitale și criptomonede sunt adresate atât persoanelor fizice, cât și companiilor.

SOS Satele Copiilor și platforma Tradesilvania

An de an, peste 9.000 de copii sunt separați de familie și ajung în sistemul de protecție. Pentru ei, separarea de părinți lasă în suflet răni adânci, greu de alinat. Trauma separării este una dintre cele mai grele și, netratată, poate duce la adevărate drame. Nu le putem schimba trecutul copiilor greu încercați, dar îi putem ajuta acum, să aibă șansa unei copilării fără durere și a unui viitor mai bun. SOS Satele Copiilor derulează de aproape 30 ani programe de sprijin a copiilor vulnerabili în România și este membră a Federației SOS Children’s Villages International, prezentă în 137 de țări.

Donațiile merg către 850 de copiii vulnerabili care nu mai pot crește alături de părinți sau care riscă să fie separați de familie, și care sunt, în prezent, sprijiniți prin programele SOS Satele Copiilor.

Pentru a face procesul de donare cât mai ușor, platforma Tradesilvania, împreună cu organizația SOS Satele Copiilor au realizat o modalitate simplă de donație  criptomonede, care prioritizează rapiditatea tranzacției și ajută scopul caritabil al organizației. Donatorii care vor să facă o contribuție în crypto trebuie să completeze un formula pe site-ul organizației (https://www.sos-satelecopiilor.ro/doneaza-criptomonede/) și să transfere suma dorită direct din portofelul digital din orice platformă crypto (Binance, Crypto.com, Coinbase, Tokero, Bitcoin România).

Imediat ce donația de criptomonede este realizată, sumele sunt schimbate în RON sau EUR prin intermediul platformei Tradesilvania și ulterior retrase de organizația SOS Satele Copiilor în contul bancar. Platforma Tradesilvania sponsorizează orice comisioane necesare pentru ca 100% din suma donată să ajungă la organizația SOS Satele Copiilor. Donatorii pot trimite contribuții folosind criptomonedele Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Elrond (EGLD), USD Coin (USDC) sau Cardano (ADA).

Pentru transparența donațiilor și siguranța bunurilor digitale, SOS Satele Copiilor deține un portofel electronic de tip blockchain în platforma Tradesilvania pentru fiecare dintre monedele în care se face donația.

Tradesilvania este o platformă specializată în tranzacționarea criptomonedelor cu sediul în Cluj-Napoca. Platforma lansată în 2018 oferă acces la 40 de criptomonede, 90 de parități crypto, servicii de asset management, custodie digitală și un portofel electronic securizat. Prin oferta de Savings pentru bunuri digitale, Tradesilvania oferă clienților posibilitatea de a stoca active digitale în platformă, cu un venit pasiv anual între 4%-13%.

Copilăria nu trebuie să doară! Implică-te și tu pentru copii:

Tradesilvania - Platformă investiții digitale și custodie

contact@tradesilvania.com; (+4) 031 631 3186

Adresă: Strada Alverna 58, Parter, Cluj-Napoca, România

Despre Tradesilvania

Tradesilvania este o platformă digitala de investitii in criptomonede si bunuri digitale. Platforma lansată în 2018 oferă acces la 40 de criptomonede, 90 de parități crypto, servicii de asset management, custodie digitală și un portofel electronic securizat. Prin oferta de Savings pentru bunuri digitale, Tradesilvania oferă clienților posibilitatea de a stoca active digitale în platformă, cu un venit pasiv anual între 4%-13%.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tradesilvania/copilaria-nu-trebuie-sa-doara-parteneriat-sos-satele-copiilor-si-platforma-tradesilvania-pentru-donatii-fara-comisioane-cu-criptomonede-in-romania