traditional-trade    

Comunicate de presa si evenimente pe tema traditional-trade

 • traditional-trade. .

  traditional-trade

  Cluj-Napoca, Cluj - 2 May 2018

  Comunicat de Transart S.R.L.

  Transart CORTEX - platformă pentru dezvoltarea business-ului colaborativ producător-distribuitori este rezultatul experienței acumulate în peste 14 ani de proiecte ce presupun colectarea de date direct din sistemul ERP instalat la distribuitori. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: business intelligence , fmcg , distributie , transart , cortex , traditional-trade

  Vezi toate comunicatele de presa despre traditional-trade

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul traditional-trade.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la traditional-trade. Informatiile despre traditional-trade cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul traditional-trade, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la traditional-trade, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.