Early Bird Call | METAMORPHOSIS, program de antrenare a intuiției, 13 – 14 iunie

BUCURESTI - 30 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, HR, Cursuri

Trainart , companie specializată în livrarea de training-uri soft skills și Dan Vasile , regizor și trainer, vă invită să participați la programul de leadership prin intuiție, METAMORPHOSIS , care va avea loc în perioada 13 - 14 iunie, în București.

Early Bird Call | METAMORPHOSIS, program de antrenare a intuiției, 13 – 14 iunie

DE CE METAMORPHOSIS?

Pentru că:

Exploatată irational, ratiunea îsi atinge si ea limitele ei – Dan Vasile, regizor de teatru si trainer.

“Atunci când exploatezi la nesfârsit aceeasi resursă, se întamplă ca rezervele să scadă considerabil si, în timp, chiar să se epuizeze. Cam asa stau si cotele combustibilului decizional în afaceri. Exploatată irațional, rațiunea își atinge și ea limitele ei. După care putem apela la forma de cunoaștere nemediată de rațional care a stat la baza majorității pașilor importanți făcuți de umanitate: intuiția. Și atunci când schimbi ceva atât de profund în mecanismul de relaționare cu lumea din jur se cheamă că devii de ‘nerecunoscut’, că te-ai metamorfozat”, explică Dan Vasile.

Tehnicile utilizate:

Jocuri de rol și simulări;Dicteu automat;Improvizație individuală/de grup;Simularea unor situații limită;Extragerea informațiilor din text;Lucru pe situații personale/reale;Fizicalizarea unei situații.

Beneficii:

Descoperirea și potențarea intuiției, ca instrument cheie în leadership;Flexibilitate și inovație în situații limită;Gestionarea conștientă și eficientă a presiunilor și relațiilor tensionate;Adaptabilitate la medii și persoane necunoscute, în vederea obținerii de rezultate optime;Descoperirea și asumarea propriei autenticități, cu plusurile și minusurile aferente;Networking și cross business.

 

Data: 13 - 14 iunie 2013;

Program: 09:00 – 17:00;

Locație: Radu Calomfirescu 13, București.

 

PRET*:

450 E + TVA pentru înscrieri până la data de 31 mai – Early Bird;550 E + TVA pentru înscrieri până la data de 5 iunie;

 

Pentru detalii despre structura cursului și despre înscrieri, vă rugăm să accesați www.trainart.ro.

Ne puteți urmări și pe www.facebook.com/MetamorphosisTraining.ro