Aparitie carte de vanzari: Ghid practic de vanzari – cum sa ai succes in vanzari invatand cum sa...

Locul desfasurarii: Pitesti

Organizator: Dumitru R Ionut

Aparitie carte de vanzari: Ghid practic de vanzari – cum sa ai succes in vanzari invatand cum sa...

Prezentarea cartii:

Lucrearea este un ghid practic si eficient de vanzari, fiind recomandata atat celor care lucreaza in vanzari (agenti de vanzari, agenti comerciali, consultanti de vanzari, consilieri financiari, agenti de asigurari, agenti imobiliari, agenti de turism, coordonatori si manageri de vanzari etc.), cat si celor care nu lucreaza inca in domeniul vanzarilor, dar care doresc sa-si dezvolte acele abilitati specifice vanzatorilor de succes

 Caracteristicile cartii sunt:

- format tiparit: A5

- nr. pagini: 124

- interior: alb-negru pe hartie alba de 80 gr.

- coperti: color (policromie) pe carton lucios de 250-280 gr.

Continutul cartii este structurat astfel:

- Partea intai “Despre vanzari si vanzatori”: De ce depinde succesul in vanzari; Profilul vanzatorului de succes; Competentele vanzatorului eficient; Responsabilitatile vanzatoruluil; Principiile fundamentale ale vanzarii.

- Partea a doua “Fii un vanzator eficient”: Cei 4 pasi ai procesului de vanzare; Cele 6 etape ale unei vanzari eficiente; Tehnica A.I.D.A. – pentru abordarea telefonica eficienta a clientilor; Tehnica S.C.I.N.P.A.S. – pentru a vinde eficient, identificand si satisfacand nevoile, dorintele si interesele clientilor, cu ajutorul intrebarilor.

ISBN: 978-973-0-13119-2

PRET: 25 lei

 

De acelaşi autor, in curs de apartie: Ghid practic pentru planificarea si demararea afacerii tale – cum sa transformi o simpla idee intr-o afacere de succes.

 

Despre autor:

Dumitru R Ionut s-a născut în anul 1979, în oraşul Piteşti.

Este licenţiat în marketing şi absolvent al unui masterat în managementul afacerilor, iar în intervalul 2009-2011 a absolvit în regim postuniversitar nivelurile I şi II  ale modulului psihopedagogic, în cadrul Universităţii din Piteşti, dobândind în acest fel toate  competenţele necesare unui bun pedagog.

Cariera în vânzări şi-a început-o în anul 1997, ca agent de vânzări directe (door to door), iar în cei 15 ani care au urmat a activat în diverse ramuri ale activităţii de vânzăre (distribuţie, asigurări, imobiliare, bănci etc), ocupând atât funcţii de execuţie, cât şi de management.

În anul 2011, la Conferinţa Naţională de Vânzări, ca şi recunoaştere a performanţelor sale, a fost premiat - în calitatea de coordonator de vânzări în cadrul unei respectabile instituţii bancare – cu Diploma de Excelenţă “Pentru rezultate deosebite în vânzări”.

 

În prezent activează cu succes ca trainer şi coach de vânzări.

 

Contact:

Dumitru R Ionut

Tel: 0743.525 701

e-mail: trainer.vanzari@yahoo.com

e-mail: ghidpracticdevanzari@yahoo.ro

http://www.piar.ro/trainervanzari

Confirmare pana la data: 6 septembrie 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie