CURS MANAGER DE PROIECT- BUCURESTI, din 29 septembrie

BUCURESTI - 5 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Training & Teaching Center organizeaza cursul de Manager de Proiect in perioada 29-30 septembrie, 6-7 octombrie.

Acest curs este destinat MANAGERILOR, MEMBRILOR ECHIPELOR DE PROIECT, PERSOANELOR IMPLICATE IN IMPLEMENTAREA PROIECTELOR CU FINANTARE INTERNA SAU EXTERNA, TUTUROR CELOR CARE DORESC SA CAPETE CUNOSTINTE SI ABILITATI IN DOMENIU.

Pachetul de training pune accentul pe conceperea si planificarea unui proiect, lucrul in echipa, coordonarea activitatii intregii echipe si atingerea obiectivelor proiectului intr-un timp prestabilit.

De asemenea, urmareste invatarea si exersarea tehnicilor manageriale de asigurare a controlului asupra proiectelor.Cursul isi propune: Prin activitatile desfasurate in cadrul cursului, ne propunem sa dezvoltam gandirea proacticva, sa informam cursantii asupra principalelor etape de realizare a unui proiect si sa acoperim o gama cat mai variata de situatii cu care se pot confrunta in activitatea de Manageri de proiect.

La sfasitul cursului , participantii:

vor avea abilitati imbunatatite de planificare, organizare si ordonare a elementelor unui proiectvor avea capacitate sporita de a raspunde provocarilor care pot aparea pe parcursul desfasurarii proiectuluivor avea cunostinte despre ceea ce presupune inlaturarea riscurilor posibile in derularea unui proiectvor sti sa organizeze si sa evalueze orice activitate din cadrul proiectuluivor avea cunostinte si abilitati de a coordona diferite tipuri de resurse (umane, materiale, financiare) implicate intr-un proiect

Despre Training&Teaching Center SRL

TTC este o companie privată specializată în furnizarea de servicii de formare profesională. Astfel, va oferim la cele mai înalte standarde de profesionalism şi calitate, servicii de consultanţă şi formare în dezvoltare personală, de grup, instituţională şi management de programe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trainingteaching-center-srl/curs-manager-de-proiect-bucuresti-din-29-septembrie