CURSURI DE LIMBA ENGLEZA NIVEL AVANSAT

BUCURESTI - 6 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Din 11 septembrie Esential English Courses va ofera cursul de limba engleza - nivel avansat, organizat in fiecare marti si joi intre orele 18.00-20.00.

Cursul se adreseaza persoanelor care vor folosi limba engleza in situatii de socializare, calatorii, la locul de munca. Situatiile de comunicare abordate sunt legate de activitati obisnuite, restaurant, hotel, aeroport, descrieri de locuri, persoane, activitati, redactare de documente in limba engleza.

Cursul este recomandat si celor care isi doresc sa invete un limbaj  specializat, cum ar fi engleza de afaceri sau limbajul juridic , dar nu au cunostinte suficiente de limba. Astfel este recomandata parcurgerea  cursului de engleza generala pentru a facilita insusirea terminologiei  specializate.

Cursul organizat de EEC urmareste dezvoltarea celor  cinci competente fundamentale (intelegerea limbii  vorbite si exprimarea orala, intelegerea limbajului scris si redactarea unui text si interactiunea in conversatie).

OBIECTIVELE unui curs de engleza generala sunt  urmatoarele:

    Capacitatea de a  initia o conversatie , de a  raspunde fara  dificultate la intrebari adresate in limba engleza, de a  vorbi despre  sine, despre activitatea personala, de a  comunica fluent in situatii de socializare, de a exprima opinii , idei etc
    Intelegerea textelor scrise si abilitatea de a discuta pe baza acestora.
    Cursantul isi dezvolta si fundamenteaza cunostintele de gramatica prin activitati practice interactive.
    Cursantul va putea sa redacteze texte clare si detaliate in domeniile de interes.

PROGRAM:

Cursurile de engleza nivel avansat au loc marti si joi, intre orele 18.00 si 20.00.

AVANTAJE:

EEC va propune un test initial gratuit pentru a va evalua nivelul cunostintelor de limba engleza si pentru a fi inclus in grupa cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

Pe parcursul cursului veti beneficia de sinteze recapitulative si de testari gratuite

Manualul si materialele auxiliare sunt incluse in pretul cursului.

La sfarsitul modulului , in urma unei testari gratuite, veti obtine un certificat ce va atesta absolvirea unui curs de limba engleza.

CURSURI INDIVIDUALE  Daca programul nu  va permite sa urmati un curs obisnuit, in grup, sau doriti sa invatati in propriul ritm si sa va stabiliti singuri programul va recomandam si varianta cursurilor individuale      Contactati-ne pentru o  oferta personalizata, adaptata nevoilor dumneavoastra!

Despre Training&Teaching Center SRL

Training and Teaching Center impreuna cu Esential English Courses ofera cursuri limba engleza pentru toate nivelurile si, indiferent daca va intereseaza studiul limbii engleze generale, engleza juridica, limbajul business sau pentru convorbiri telefonice, ati apelat la cine trebuie. EEC adreseaza cursurile de limba engleza persoanelor fizice, companiilor sau altor institutii in varianta de grup sau individuala.