CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - ULTIMELE ZILE DE INSCRIERE

BUCURESTI - 17 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Esential English Courses ofera cursuri de limba engleza pentru toate nivelurile, indiferent daca va intereseaza studiul limbii engleze generale, engleza juridica, limbajul business sau pentru convorbiri telefonice.
Compania adreseaza cursurile de limba engleza persoanelor fizice, companiilor sau altor institutii in varianta de grup sau individuala.

NOU !!

CURS INTENSIV DE  ENGLEZA INCEPATORI , IN WEEKEND

Incepere curs: 22 septembrie (10 sedinte)

Program: sambata : 9.00 - 11.00

Locuri disponibile: 10

Pret: 250 Ron!

 

CURS DE ENGLEZA PENTRU INCEPATORI

Incepere curs: 24 septembrie (16 sedinte)

Program: luni-miercuri : 18.00 - 20.00

Locuri disponibile: 10

Pret:380 Ron!

 

CURS DE ENGLEZA NIVEL INTERMEDIAR

Incepere curs: 24 septembrie

Program: luni-miercuri : 18.00 - 20.00

Locuri disponibile: 10

Pret:380 Ron!

  

CURS DE ENGLEZA UPPER INTERMEDIATE

Incepere curs: 2 octombrie (16 sedinte)

Program: marti-joi : 18.00 - 20.00

Locuri disponibile: 8

 Pret:380 Ron!

 

CURSURI INDIVIDUALE

Daca programul nu va permite sa urmati unul dintre aceste cursuri, Esential English Courses va propune varianta cursurilor individuale, la sediul firmei sau la sediul dumneavoastra si va asteapta sa ii conactati pentru a obtine o oferta personalizata.

CURSURI DE ENGLEZA JURIDICA SI ENGLEZA DE AFACERI

Esential English Courses va ofera cursuri de engleza juridica si engleza de afaceri, atat in varianta curs individual cat si pentru companii. Cursurile se desfasoara pe baza unui manual adecvat, se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor si abordeaza teme specifice domeniului vizat.

OFERTA

In oferta permanenta, Esential English Courses include cursuri de engleza generala, engleza business sau engleza juridica, cursuri de engleza pentru companii precum si cursuri optionale pentru gradinite.

FLEXIBILITATE

Compania ofera flexibilitate in ceea ce priveste orarul si durata cursurilor pentru a se potrivi cat mai bine nevoilor clientilor sai.

CALITATE

Cursurile sunt predate de profesori bine instruiti si pasionati, cu o abordare interactiva si comunicativa in metodele de predare. Calitatea serviciilor oferite de Esential English Courses este dovedida de portofoliul sau extins de clienti multumiti.

PERSONALIZARE

Pentru a gasi cea mai potrivita varianta de studiu pentru clientii sai, Esential English Courses va ofera o evaluare initiala gratuita a nivelului de cunostinte de limba engleza, precum si testari periodice. In urma acestora, profesorii creeaza programe speciale in functie de necesitatile concrete ale cursantilor.

Despre Training&Teaching Center SRL

Training and Teaching Center impreuna cu Esential English Courses ofera cursuri limba engleza pentru toate nivelurile si, indiferent daca va intereseaza studiul limbii engleze generale, engleza juridica, limbajul business sau pentru convorbiri telefonice, ati apelat la cine trebuie. EEC adreseaza cursurile de limba engleza persoanelor fizice, companiilor sau altor institutii in varianta de grup sau individuala.