Campionatul mondial de fotbal marcheaza reduceri la Transart

Cluj - Napoca - 27 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Vara asta, Campionatul Mondial de Fotbal iti aduce discounturi semnificative la Transart ! Esti microbist si iti doresti sa achizitionezi cu reduceri semnificative, unul dintre produsele Transart pentru compania ta? Esti deja client si doresti sa achizitionezi noi functionalitati? Acum este momentul sa intri in joc! Te bucuri urmarind meciurile din Brazilia, marchezi discounturi semnificative si castigi aprecierea sefului tau.

Campionatul Reducerilor Transart

Ce trebuie sa faci? Inscrie-te, pana pe 12 iunie 2014, in „Campionatul reducerilor Transart”! Pariaza pe echipa preferata, voteaza golgheterul campionatului mondial, selecteaza produsul sau modulul Transart dorit, urmareste evolutia favoritilor tai si vezi cum iti creste discountul.

Poti obtine un discount de pana la 100%, exclusiv din valoarea licentelor. Intra pe pagina promotiei, afla detaliile promotiei si nu rata termenul limita de inscriere – 12 iunie 2014 - data inceperii campionatului mondial!

Transart este o companie cu traditie in dezvoltarea de aplicatii software pentru mediul de afaceri, #1 in Romania pe zona de SFA – aplicatii mobile pentru forta de vanzari si merchandising. Totodata Transart este unul dintre putinii furnizori de soft ERP care acopera cu o gama completa de aplicatii proprii ( B-Org ERP , HERMES SFA , BI Adviser si Warehouse Manager ), integrate intr-o platforma romaneasca, principalele nevoi ale afacerilor de comert si distributie. Pentru IMM-uri, oricare ar fi tipul de activitate, Transart propune Neomanager – aplicatie software de gestiune, contabilitate, salarizare, servicii, productie, mijloace fixe, prin care sunt acoperite nevoile de baza ale acestora.

In promotia curenta sunt incluse licente pentru toate produsele dezvoltate de Transart: HERMES SFA, B-Org ERP, Neomanager, BI Adviser si Warehouse Manager, precum si pentru cele mai noi module adaugate in oferta.

Intra acum pe pagina promotiei, citeste regulamentul si inscrie-te!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/transart-srl/campionatul-mondial-de-fotbal-marcheaza-reduceri-la-transart