Translexical - Agentia dv. de traduceri aniverseaza un an de activitate

BUCURESTI - 31 octombrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Anul acesta, Agentia de traduceri Translexical implineste un an de activitate pe piata din Romania. Ziua de 1 noiembrie 2014 marcheaza un an plin de realizari, experiente si provocari, de relatii reusite create in cadrul echipei, cu toti colaboratorii companiei si mai ales cu clientii.

Translexical - Agentia dv. de traduceri aniverseaza un an de activitate

Translexical si-a inceput activitatea in data de 1 noiembrie 2013, in Bucuresti, in forma unei agentii de traduceri ce se adresa atat persoanelor fizice cat si companiilor. Dedicarea si pasiunea investite de intreaga echipa au facut ca agentia sa creasca atat in numarul colaboratorilor cat si al clientilor. Activitatea s-a indreptat de la inceput pana in prezent spre persoane fizice si juridice carora le ofera servicii de traduceri specializate in diverse domenii. Firma dispune de traducatori specializati si certificati, cu o vasta experienta in domeniu, implicati si orientati catre detalii.

In anul de activitate ce tocmai a trecut, Translexical- Agentie de traduceri s-a impus pe piata din Romania prin efortul sustinut si profesionalismul cu care isi trateaza fiecare client si colaborator.

“A fost un an ce a insemnat multa munca si pasiune traduse in relatii comerciale solide si de incredere cu clientii nostri, dar si in relatii excelente cu toti membrii echipei. Piata destul de competitiva ne obliga la o strategie precisa, punctuala dar si flexibila adaptata nevoilor specifice, servicii oferite la inalte standarde calitative.” a declarat Alexandru Marcu, managerul general al companiei.

Translexical este in prezent agentia de traduceri ce denota profesionalism, ofera servicii diverse, de la traduceri in domenii precum medical, juridic, economic, tehnic, bancar, etc, interpretariat pentru diverse evenimente, pana la localizare software, transcriere si proofreading, legalizare si supralegalizare, apostilare, DTP.

Despre TRANSLEXICAL - Agentie de traduceri

Suntem o echipă tânără, entuziastă, determinată să reușească pe o piață foarte competitivă, ale cărei cerințe sunt în continuă schimbare.
Experiența în domeniul traducerilor și ambiția de a fi printre cei mai buni ne motivează să ne ducem cu succes la capăt misiunea de a satisface exigențele clienților noștri. Apreciem și luăm în considerare criticile, încercând permanent să ne îmbunătățim performanțele.
Le oferim clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate prin selectarea atentă a colaboratorilor, în mare parte vorbitori nativi ai limbilor în/din care traduc, specializați în diferite domenii de activitate (economic, medical, bancar, tehnic, ştiinţific, juridic, administrativ, literar).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/translexical-agentie-de-traduceri/translexical-agentia-dv-de-traduceri-aniverseaza-un-an-de-activitate