Combustibili alternativi si economie circulara la forumul GREEN Logistica by TransLogistica EXPO

BUCURESTI - 26 iulie 2018

Comunicat tip General in Logistica/Transport

Cele mai noi tehnologii privind combustibilii alternativi, economia circulara, dezvoltarea durabila si solutiile sustenabile in transport si logistica - iata cateva din temele editiei a 4-a a FORUMULUI GREEN Logistica, organizat joi, 27 septembrie, la Romexpo.

Un eveniment TransLogistica EXPO, 27 Septembrie 2018 | 14.30 -17.30, Romexpo Bucuresti

Un eveniment TransLogistica EXPO, 27 Septembrie 2018 | 14.30 -17.30, Romexpo Bucuresti

Ajuns la cea de a 4-a editie, ca si expozitia care-l gazduieste, FORUMUL GREEN LOGISTICA aduce impreuna experti din institutii de reglementare, supply chain, organizatii si companii active in “ inverzirea” industriei si reducerea “amprentei de carbon” intr-o intalnire menita sa conduca la:

 

  - dezvoltarea pietei de combustibili alternativi in transporturi; Instalarea infrastructurii relevante in Romania;   
  - gestionarea deseurilor si ambalajelor prin economie circulara;
  - dezvoltarea durabila. Solutii sustenabile in warehousing si intralogistica.

 

La dezbateri sunt invitati peste 120 de speakeri si specialisti, precum si:

 

  - reprezentanti si factori de decizie din Ministerul Mediului, Consiliul interministerial de Coordonare pentru Dezvoltarea Pieței pentru Combustibili Alternativi, asociatii profesionale, primarii si consilii judetene;
  - top management si experti din cele mai importante companii de automotive, transport, logistica, distributie;
  - dezvoltatori de parcuri si centre logistice green, producatori de combustibil alternativ;
  - dezvoltatori  software de eficientizare rute/consumuri/stocuri.

 

O interventie importanta va avea si Camera de Comert si Industrie Romano – Germana AHK, puternic implicata in promovarea proiectelor si solutiilor tehnologice  de dezvoltare durabila.

 

La discutii s-au inscris companii precum IVECO Romania, Ford Trucks, Gebruder Weiss, Brilliant Technologies, Plintech si au fost invitati reprezentanti ai Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania - COTAR, Asociatiei Romana de Combustibil Alternativ - ARCA,  Asociatiei  Green Council, Asociatiei Producatorilor de Ambalaje din Romania - APRA, Asociatiei Parcurilor Industriale, Tehnologice, Stiintifice si a Incubatoarelor de Afaceri din Romania - APITSIAR, Asociatiei Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania - ACDBR, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov - ADTPBI, numerosi specialisti, militanti in lupta pentru reducerea “amprentei de carbon” in Romaia si la nivel global.

 

Pentru inscrieri: marketing@translogistica.ro; tel. 0740 198 146

Despre Distinct Image SRL

Distinct Image - expertul imaginii dvs - are o experienta de peste 15 ani in organizarea de expozitii, conferinte si evenimente internationale. Din portofoliu: TransLogistica EXPO, Nutraceutica, Bucharest School Fest, Agrifood Logistica.
TransLogistica EXPO - cea mai mare expozitie de transport, logistica si supply chain din Romania si din sud estul Europei - este organizata sub egida MINISTERULUI TRANSPORTURILOR si se bucura de parteneriate cu asociatii profesionale, camere de comert nationale si bilaterale. Desfasurata in perioada 26-28 septembrie in noul Pavilion B1 din Romexpo, expoztia asteapta peste 100 de companii leader in industriile targetate si peste 8500 de experti si specialisti. Detalii www.translogistica.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/translogistica/combustibili-alternativi-si-economie-circulara-la-forumul-green-logistica-by-translogistica-expo