Transport si depozitare cu temperatura controlata, la FORUMUL TransCOOL!

BUCURESTI - 20 septembrie 2018

Comunicat tip General in Logistica/Transport, Retail, Agricultura

Companii de transport frig, depozite frigorifice, furnizori de echipamente pentru industria de "frig", oficiali, si specialisti din institutiile de reglementare si control se vor aseza la aceeasi masa pentru identificarea problemelor, dar mai ales a solutiilor pentru aceasta industrie.
FORUMUL TransCOOL are loc vineri, 28 septembrie, incepand cu ora 13.00, in sala de conferinte TransLogistica din pavilionul B1, Romexpo.

Eveniment conex TransLogistica Expo, vineri, 28 septembrie, de la ora 13:00, Romexpo

Eveniment conex TransLogistica Expo, vineri, 28 septembrie, de la ora 13:00, Romexpo

Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.

Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la dezbatere si identificare de solutii noi. Cu atat mai acut, in perioada actuala.

Au fost invitati  peste 120 de specialisti si factori de decizie din:

    - Ministerul Agriculturii, Directia Sanitar Veterinara si Siguranta Alimentelor si Registrul auto Roman;
    - Asociatii direct implicate in productia, transportul, depozitarea si comercializarea produselor perisabile/fresh: Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania, Organizatia Interprofesionala pentru produse agroalimentare de legume –fructe;
    - Manageri si specialisti din companii auto, de transport, logistica si servicii conexe  specializate in „temperatura controlata”: CTE Trailers, Dexion, Panalpina Romania, Unimasters Logistics, Selcar International, Repo Trailers etc.

Subiectele supuse dezbaterii si identificarii de solutii functionale si care sa sprijine atat activitatea comerciala, cat si sanatatea publica sunt:

    - Regulamente de  transport, controlul aplicarii acestora, trasabilitate si comercializare al produselor perisabile;
    - Solutii de transport, vehicule frigorifice, echipamente pentru depozite frig;Solutii de asigurare a marfii perisabile.

TransLogistica EXPO  este cea mai mare expozitie de transport, logistica si supply chain din Romania.  Sub umbrela TransLogistica EXPO sunt desfasurate si expozitiile complementare SALONUL CAMIONULUI si  SMARTTECH for SUPPLY CHAIN, dar si 7 evenimente conexe dintre care amintim FORUMUL GREEN LOGISTICA care este direct implicat in lupta  impotriva poluarii si a eficientizarii intregului lant de aprovizionare-desfacere.

Detalii si informatii privind participarea: Liza Cirja, +40 740 198 146 si pe marketing@translogistica.ro

 

Despre Distinct Image SRL

Distinct Image - expertul imaginii dvs - are o experienta de peste 15 ani in organizarea de expozitii, conferinte si evenimente internationale. Din portofoliu: TransLogistica EXPO, Nutraceutica, Bucharest School Fest, Agrifood Logistica.
TransLogistica EXPO - cea mai mare expozitie de transport, logistica si supply chain din Romania si din sud estul Europei - este organizata sub egida MINISTERULUI TRANSPORTURILOR si se bucura de parteneriate cu asociatii profesionale, camere de comert nationale si bilaterale. Desfasurata in perioada 26-28 septembrie in noul Pavilion B1 din Romexpo, expoztia asteapta peste 100 de companii leader in industriile targetate si peste 8500 de experti si specialisti. Detalii www.translogistica.ro