Transparent Design SRL vă invită la cea mai prestigioasă expoziție internațională Big5 Construct Arabia Saudită de la Riad

BUCURESTI - 22 februarie 2024

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii

Transparent Design este unul dintre cei mai importanţi procesatori de sticlă securizată din Europa și unicul reprezentant al României la această prestigioasă întâlnire.

Transparent Design

Transparent Design

Transparent Design SRL vă invită la cea mai prestigioasă expoziție internațională Big5 Construct Arabia Saudită de la Riad, în perioada
26 – 29 februarie 2024.
Hala 5 „Stone and Surface”, stand nr. 5J62.


Transparent Design este unul dintre cei mai importanţi procesatori de sticlă securizată din Europa și unicul reprezentant al României la această prestigioasă întâlnire.

Big5 Construct Arabia Saudită este o platformă renumită care reunește 1300 de expozanți din 47 de țări,  lideri din industrie, inovatori și experți din întreaga lume. 

Transparent Design va prezenta soluțiile de ultimă oră pentru designul interior și exterior, inclusiv sticlă securizată și laminată, sticlă emailată și sticla printată digital cu cerneală ceramică.

Demonstrăm și acolo că putem face față oricăror cerințe de volum, păstrând cele mai mici termene de livrare de pe piață. 


Datorită tehnologiei CNC, produsele noastre din sticlă sunt fabricate cu o precizie extremă și îndeplinesc cel mai înalt standard vizual și funcțional.


TRANSPARENT DESIGN: modelăm viitorul industriei sticlei.

Vă așteptăm cu drag și rămânem la dispozitia dumneavoastra cu orice detalii aveți nevoie. 


Povestea noastră a început în 2005, din dorința de aduce piața sticlei din România la un nivel de excelență prin calitate, promtitudine și creativitate. Avem o mare experiență în prelucrarea sticlei plane și tehnologie avansată pentru a îndeplini orice cerință unică. 


Cu o suprafață de producție de 15.000 mp și o capacitate de producţie zilnică de 1.800 mp sticlă securizată/schimb, putem face față oricăror cerințe de volum, păstrând cele mai mici termene de livrare de pe piață. 


Pentru detalii, vă rugăm contactați:

Alexandru Vicoleanu

email: alexandru@transparentdesign.ro

web: www.transparentdesign.ro

Mobil, whatsapp: +40 731 77 08 77


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/transparent-design-srl/transparent-design-srl-va-invita-la-cea-mai-prestigioasa-expozitie-internationala-big5-construct-arabia-saudita-de-la-riad