Ai mobila multa de transportat? O firma cu servicii de transport mobila este tot ce ai nevoie ca sa te muti usor si repede

BUCURESTI - 16 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Intr-o locuinta de-a lungul anilor ajungem sa strangem suficienta mobila cat sa avem o locuinta noua complet mobilata. La mutat mobila prea multa poate pune probleme legate de transport. O firma cu servicii de transport mobila Bucuresti este solutia ideala pentru o mutare rapida si eficienta.

Transport Mobila Bucuresti

Transport Mobila Bucuresti

  Suntem cea mai bună soluţie pentru a vă asigura că marfa va fi livrată la timp şi în cele mai bune condiţii  

TransportSigur.ro

In functie de buget si de preferintele fiecaruia intr-o locuinta se poate aduna ceva mobila dupa 10-20 de ani. Asta nu e un lucru rau, dar cand va veni momentul sa te muti in alta locuinta mai spatioasa vei constata ca e foarte greu de mutat. Ce solutii ai ca sa scapi de acest inconvenient cat mai rapid si sa te muti in cel mai scurt timp posibil? De exemplu, ai putea sa alegi firma de transport mobila Bucuresti TransportSigur.ro. Este o firma cu vechime pe piata, peste 20 ani de experienta in transport mobila national si international, are personal calificat ales cu atentie si cu studii de specialitate pentru cele mai bune servicii oferite clientilor. TransportSigur.ro ofera, pe langa personal pregatit pentru a asigura un transport mobila Bucuresti cat mai rapid si sigur, si autoutilitare cu soferi profesionisti, dotate cu lift in spate si lize electrice, numai bune pentru transportul mobilierului. Toate piesele de mobilier sunt ambalate corespunzator si asigurate pe tot parcursul transportului cu ajutorul unor sisteme de siguranta speciale, la cerere se pot asigura cu ajutorul unei polite facultative. Masinile sunt dotate cu GPS, sisteme moderne de telecomunicatii, stii mereu unde se afla transportul si cat mai are pana la destinatie. TransportSigur.ro a investit intr-un parc auto modern, cu masini puternice si motoare de top, curate si perfect intretinute, adaptate pentru un transport mobila in cele mai bune conditii posibile. Specialistii TransportSigur.ro va pot consilia si ajuta sa organizati intreg procesul de transport, pot demonta si remonta mobilierul la destinatie, il pot aranja in noua locuinta exact cum doriti, fara ca dvs. sa depuneti efort. Pe de alta parte firma de transport mobila are tarife unice, preturi mici, raspunsul la solicitari este prompt, fiecare oferta este personalizata si adaptata cat mai bine nevoilor fiecarui client.

Despre TransportSigur.ro

Firma TransportSigur.ro ofera servicii complete de transport mobila Bucuresti si mutari, inchirieri autoutilitare cu sofer la preturi avantajoase si in cele mai bune conditii. Serviciile firmei se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Mai multe detalii despre ofertele actuale si servicii gasiti pe site-ul oficial.