Marfa este transportata in conditii excelente pana la clienti cu Inchirieri Autoutilitare Bucuresti-TransportSigur.ro

BUCURESTI - 5 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Transportul marfurilor dintr-o zona in alta este cu atat mai dificil cu cat ne aflam intr-un oras mai mare. Pentru cei care isi desfasoara activitatea in Capitala, transportul marfurilor poate fi destul de complicat indiferent de ora din zi, mai ales daca e vorba de cantitati mari de marfa. Inchirieri autoutilitare Bucuresti este solutia !

inchirieri autoutilitare Bucuresti

inchirieri autoutilitare Bucuresti

 Suntem cea mai bună soluţie pentru a vă asigura că marfa va fi livrată la timp şi în cele mai bune condiţii. 

TransportSigur.ro

Firmele de inchirieri autoutilitare Bucuresti pot oferi solutii eficiente pentru transportul rapid si sigur pana la destinatia dorita.

Ca sa ajungi cu marfa la timp la un client ai nevoie de masini bine intretinute si incapatoare, rezistente, de sisteme performante de asigurare a marfurilor pe toata perioada transportului, dar si de soferi care stiu cum sa aleaga cele mai rapide rute catre destinatia dorita. Firma TransportSigur.ro poate oferi oricarui client, persoana fizica sau juridica, servicii de calitate si inchirieri autoutilitare Bucuresti pentru transportul marfurilor in orice zona a Capitalei in cel mai scurt timp posibil. Autoutilitarele inchiriate sunt bine intretinute, au toate reviziile la zi si asigurarile necesare, accesorii speciale pentru asigurarea marfii transportate pe orice distanta. Ofertele primite sunt personalizate, tarifele sunt unice, serviciul de inchirieri autoutilitare Bucuresti este disponibil permanent si soferii sunt pregatiti sa va duca marfa pana la destinatia dorita rapid, sigur, pe cele mai scurte rute posibile. Masinile de la inchirieri autoutilitare Bucuresti au lifturi pe spate, lize electrice, au GPS si sisteme moderne de comunicare pentru a sti mereu unde se afla transportul si cand ajunge autoutilitara la destinatie. Dimensiunile reduse ale autoutilitarelor le permit o deplasare rapida prin orice zona, oricat de aglomerata, nu suporta restrictionari de viteza in trafic si sunt usor de condus pe orice drum. Cu noile tipuri de autoutilitare puse la dispozitie de firma TransportSigur.ro marfa va fi urcata si descarcata in cele mai bune conditii, nu ii va fi afectata integritatea, clientul care o va primi va fi multumit si va avea la indemana toate actele necesare pentru a o putea folosi imediat ce o primeste. Consultantii specialisti sunt alaturi de dvs. cu solutii si raspunsuri la toate intrebarile legate de transport sau de planificarea deplasarii pana la destinatie.

Despre TransportSigur.ro

Firma TransportSigur.ro se ocupa cu transportul marfii si mobilierului, mutari si relocari, inchirieri autoutilitare Bucuresti, national si international, avand o experienta de peste 20 ani. Parcul auto cuprinde autoutilitare intretinute, cu lift in spate si lize electrice, echipa de specialisti ofera servicii complete si consultanta in gasirea solutiilor optime, solutii personalizate si operativitate sporita. Fiecare comanda este tratata cu maxima seriozitate, serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, TransportSigur.ro asigurandu-se de fiecare data ca transport este cat se spoate de rapid si de eficient in conditiile date.