Muta mobila in cele mai bune conditii, fara stres si fara efort

BUCURESTI - 27 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Vrei sa muti mobila in cateva minute sau ore, fara sa lipsesti de la locul de munca? Iti doresti sa ai servicii de calitate la preturi mici?

Transport Sigur.ro

Transport Sigur.ro

  Succesul TransportSigur.ro pe plan local și european este meritul întregii echipei TransportSigur, căreia îi mulțumesc pentru efortul, pasiunea, expertiza și energia investite. Meritul dezvoltării TransportSigur.ro este și al clientilor noștri, cărora le mulțumim pentru încrederea acordată și pentru sugestiile oferite, de care ținem mereu cont. 

TransportSigur.ro

Apeleaza la o firma de transport mobila sector 1. Mai toate firmele au site-uri de prezentare, gasesti rapid informatii despre serviciile si tarifele practicate, poti discuta si la telefon cu echipa firmei pentru mai multe detalii, te poti programa la o vizita la sediul companiei pentru a vedea si parcul auto cu autoutilitare cu lifturi si lize electrice. Daca te hotarasti sa inchei un contract de colaborare cu o firma de transport mobila sector 1 vei avea la dipozitie toate informatiile legate de conditiile contractuale, vei putea participa la intocmirea planului de transport, vei stabili tu care este traseul cel mai bun din cele propuse, vei putea sa vorbesti si cu echipa care te va ajuta sa te muti. Nu e nevoie sa fii prezent fizic acasa cand vine mobila, poti lasa fara nicio problema cheia celor care se vor ocupa de transferatul ei, iar cand totul este gata vei primi la nevoie si o poza si te vei putea deplasa oricand la sediul companiei pentru achitarea serviciilor. Avantajul major oferit de aceste firme este tocmai flexibilitatea serviciilor prestate. Nu trebuie sa stai cu grija si sa fii stresat, nu te chinui sa cari mobila, nu apelezi la prieteni sau rude, totul se desfasoara organizat si in conditii de maxima siguranta pentru mobilier si obiectele transportate. La transport mobila se asigura fiecare piesa de mobilier in masina, se poate ambala daca este dintr-un lemn de esenta mai valoroasa. Urcarea si coborarea din masini se efectueaza cu ajutorul liftului, mobila se poate demonta si remonta pentru a incapea in totalitate in masini, puteti inchiria si masini cu sofer sau fara, distantele parcurse pot fi oricat de mari intrucat soferii profesionisti sunt obisnuiti cu orice conditii de drum. La destinatie mobila iti este aranjata in camere conform indicatiilor, nu ai decat sa faci curat si sa te instalezi in noua locuinta.