Mutarea intr-un alt sediu e acum mai usoara cu TransportSigur.ro, firma de transport mobila si mutari mobila

BUCURESTI - 27 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Cand firma ta are nevoie de un sediu nou pentru a putea oferi angajatilor cele mai bune conditii de lucru se poate ca serviciul de mutari mobila Bucuresti sa iti dea mari batai de cap.

Mutari Mobila Bucuresti

Mutari Mobila Bucuresti

 Suntem cea mai bună soluţie pentru a vă asigura că marfa va fi livrată la timp şi în cele mai bune condiţii. 

TransportSigur.ro

Mobila din firme e suficient de diferita pentru a avea o multime de tipuri de corpuri, de diferite marimi, care se pot dovedi foarte dificil de mutat dintr-un loc in altul. Firmele cu servicii profesioniste de mutari mobila Bucuresti sunt solutia optima pentru o mutare rapida si fara efort, sigura si eficienta indiferent de volumul mobilierului.

O firma care se ocupa de mutari mobila Bucuresti  va avea masini performante si adaptate pentru mutari mobila Bucuresti, echipa de specialisti poate demonta si remonta mobilierul fara sa il deterioreze, totul la preturi bune si in cele mai bune conditii. TransporSigur.ro poate oferi astfel de servicii premium la preturi avantajoase, bunurile transportate sunt asigurate pe tot parcursul deplasarii, pentru ca mobila sa ajunga la destinatie fara zgarieturi si alte tipuri de deteriorari. Serviciile sunt personalizate, autoutilitarele pentru mutari mobila Bucuresti se deplaseaza rapid si se pot strecura chiar si prin zone mai dificile, timpul petrecut in trafic va fi redus pentru ca soferii profesionisti vor sti de fiecare data sa aleaga cea mai buna ruta si cea mai rapida. Dubele sau camioanele de 3.5 tone de la TransportSigur.ro sunt echipate corespunzator pentru a putea transporta mobila in conditii optime, au lifturi si lize electrice optionale, care se pot folosi pentru mobila mai grea.

Toate corpurile de mobilier sunt transportate in cele mai bune conditii si datorita sistemelor de asigurare a mobilierului sau a partilor din mobilier, se poate asigura mobilierul incheind o polita de asigurare facultativa, pentru a avea mai mare siguranta. Pe fiecare masina de la TransportSigur.ro exista GPS, sisteme moderne de comunicare cu soferii, stiti mereu unde se afla mobila si cat mai e pana ajunge la destinatia dorita. Firma TransportSigur.ro raspunde cu promptitudine la orice solicitare, sunt respectate toate deadline-urile si ofertele avantajoase sunt personalizate in functie de dorintele clientilor. In acest fel nu mai pierzi timp planificatul mutatului, asta revine in sarcina firmei de transport mobila, stii exact cand te vei muta si cat timp iti va lua si iti vei putea organiza mult mai eficient zilele in care va avea loc mutarea efectiva a mobilierului in noul sediu.

Despre TransportSigur.ro

TransportSigur.ro este o firam de transport marfa si transport mobila, mutari mobila Bucurestisi si inchiriere autoutilitare, national si international, cu peste 20 ani experienta si zeci de contracte onorate, sute de clienti multumiti de serviciile primite. Pachetele de servicii complete, consultanta de specialitate si operativitatea sporita, profesionalismul si parcul auto bine intretinut si complet echipat, serviciile accesibile si flexibile pentru clienti persoane fizice si juridice, acestea sunt avantajele oferite de TransportSigur.ro. Pentru a incepe o colaborare cu firma de transport mobila Bucuresti si marfa la nivel local, national si international este suficient sa contactati reprezentantii firmei prin intermediul site-ului oficial si sa solicitati o oferta.