Muti mobila in noua locuinta din strainatate cu Mutari Internationale-TransportSigur.ro scapi de efort si de stres

BUCURESTI - 10 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

Mirajul strainatatii inca ii mai convinge pe multi sa plece in alta tara pentru a lucra si a castiga mai bine. Ca sa pasesti cu dreptul in noua ta viata din strainatate poti apela la o firma cu servicii de mutari internationale , pentru o mutare rapida, eficienta si sigura.

Mutari Internationale

Mutari Internationale

 Suntem cea mai bună soluţie pentru a vă asigura că marfa va fi livrată la timp şi în cele mai bune condiţii. 

TransportSigur.ro

Procesul de mutari internationale nu este atat de complicat daca ai alaturi de tine specialisti cu experienta care sa te poata consilia si care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru mutari internationale cat mai simple si mai eficiente. TransportSigur .ro este una dintre firmele din Romania care se ocupa si de mutari internationale, in Europa, in tari precum Germania, Anglia, Italia sau Franta. Experienta de peste 10 ani isi spune cuvantul in fiecare etapa a gandirii procesului de mutare si in planificare, echipa de specialisti este pregatita sa ofere de fiecare data servicii premium si solutii personalizate, preturi unice pentru fiecare client in parte.

Personalul calificat se va ocupa de planificarea si de stabilirea unui orar clar al deplasarilor, vor alege cele mai bune tipuri de autoutilitare din parcul auto, cu lift in spate si lize electrice, speciale pentru incarcare si descarcare mobilier cu greutati mai mari. Specialistii firmei TransportSigur.ro vor demonta si remonta mobilierul, toate partile mobilierului demontat si piesele de mobilier vor fi protejate cu sisteme speciale de prindere pentru o siguranta mai mare in timpul transportului. Optional se poate face si o asigurare pentru bunurile transportate, fiecare autoutilitara va avea sistem GPS si sisteme moderne de comunicare pentru a sti mereu unde se afla transportul si cat mai are pana la destinatie. Clientii persoane fizice si juridice vor putea solicita pachete complete de servicii oricand, pentru orice distante, vor primi asistenta si consiliere de specialitate de la oameni cu experienta in mutari internationale. Cu TransportSigur.ro mobila va ajunge foarte repede la destinatie, pe cele mai sigure rute, soferii profesionisti vor transporta mobila in cele mai bune conditii si cu o eficienta maxima.

Despre TransportSigur.ro

TransportSigur.ro este o firma specializata in transport marfa si mobila national si mutari internationale, inchirierei autoutilitare, cu servicii complete si parc auto intretinut si complet pentru transport de calitate in orice parte din Europa sau Romania. Echipa de specialisti este pregatita la orice ora cu sfaturi si cele mai bune solutii pentru un transport cat mai simplu al mobilierului la orice adresa din strainatate. Ofertele avantajoase personalizate si numarul mare de contracte onorate pana acum recomanda firma TransportSigur.ro oricarei persoane care doreste sa se mute intr-o alta tara.