Rezolva problema transportului mobilei in straintate apeland la o firma cu experienta in transport mobila international

BUCURESTI - 9 ianuarie 2019

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

De fiecare data cand ne mutam intr-o alta tara ne gandim prima data la ce facem cu mobila. Obiectele de prin casa le mai putem pune intr-un bagaj mai voluminos, dar mobilierul nu prea putem sa il transportam asa de usor. Firmele care se ocupa de transport mobila international au servicii avantajoase.

Transport Mobila International

Transport Mobila International

 Suntem cea mai bună soluţie pentru a vă asigura că marfa va fi livrată la timp şi în cele mai bune condiţii. 

TransportSigur.ro

Au preturi bune la mutari internationale si ne pot ajuta sa trimitem mobila la noua adresa din strainatate in cateva ore.

Mobila care urmeaza sa fie pregatita pentru transport mobila international trebuie demontata si remontata, trebuie ambalata corespunzator, fiecare piesa trebuie aranjata cu grija pentru a putea fi pusa la loc in siguranta la destinatie. De unul singur nu prea ai cum sa te descurci, mai ales la demontat sau remontat si la ambalat corespunzator fiecare piesa de mobilier. Din fericire exista TransportSigur.ro , o firma specializata in transport mobila international, mutari internationale , cu experienta de peste 20 ani, care poate transforma transportul de mobila in strainatate intr-un proces foarte simplu.

E suficient sa soliciti o oferta personalizata si sa comunici echipelor de transport mobila international de la TransportSigur.ro ce ai de transportat si unde, cam in jurul carei date si transportul mobilierului este ca si facut. Mobila poate fi transportata in Anglia, Italia, Franta, Germania, pe cele mai rapide si mai sigure rute, este urcata in autoutilitarele dotate cu lift in spate si lize electrice rapid, este asigurata pe tot parcursul drumului.

La destinatie fiecare corp de mobilier este remontat si asezat exact asa cum isi doreste fiecare client. Persoanele fizice sau juridice se pot implica in procesul de planificare cu idei si diverse solutii, autoutilitarele au GPS, sisteme moderne de telecomunicatii pentru a putea sti mereu unde se afla transportul si cat mai are pana la destinatie. Soferii profesionisti stiu sa faca de fiecare data cele mai bune alegeri in privinta rutelor, vor putea sa ia decizii rapide pentru a ajunge la timp la destinatie si au experienta vasta in transport mobila international, sute de mii de kilometri parcursi.

Despre TransportSigur.ro

TransportSigur.ro este o firma romaneasca de transport mobila international si mutari internationale, care inchiriaza si autoutilitare moderne cu lift in spate si lize electrice. Firma are peste 20 ani de experienta si servicii premium complete, disponibile in oferte personalizate. Serviciile firmei se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, sunt diverse si atent gandite pentru o experienta cat mai placuta si calitativa. Echipele de specialisti si de consultanti sunt pregatite de fiecare data cu informatii complete si solutii pentru toate problemele puse de clientii care apeleaza la serviciile firmei. Pentru mai multe detalii legate de ofertele TransportSigur.ro puteti accesa oricand site-ul oficial.