Transport Marfa Bucuresti - rapid si eficient este esential pentru o firma care activeaza in transporturi

BUCURESTI - 2 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

Firmele cu experienta si o baza mare de clienti se vor baza intotdeauna pe cele mai bune servicii de transport. Companiile specializate in transport marfa Bucuresti pot asigura servicii de calitate si rapide pentru transportul oricarui tip de marfa pe distantele dorite, oriunde in Capitala.

Transport Marfa Bucuresti

Transport Marfa Bucuresti

  Suntem cea mai bună soluţie pentru a vă asigura că marfa va fi livrată la timp şi în cele mai bune condiţii  

TransportSigur.ro

 In ziua de astazi daca esti o firma cu vechime in transport marfa Bucuresti si ai deja o baza de clienti destul de mare nu iti permiti sa ai deadline-uri ratate si clienti care sa astepte marfa dorita ore sau chiar zile bune. Daca se intampla asa ceva risti sa pierzi clientii si sa nu mai ai o imagine atat de buna in randul celor care urmeaza sa ii ai drept colaboratori. Ca sa eviti mai usor astfel de situatii te poti baza oricand pe serviciile premium de la TransportSigur.ro. Firma care asigura transport marfa Bucuresti in cele mai bune conditii si rapid are experienta de peste 20 ani, un personal calificat ce pune pret pe promptitudine si pe eficienta serviciilor oferite. Indiferent ce marfa veti avea de transportat dintr-un loc in altul TransportSigur.ro va asigura accesul la un parc auto bine intretinut, cu masini noi, curate, cu reviziile la zi si foarte rapide, cu o capacitate de pana la 3.5 tone. Avantajele autoutilitarelor de la TransportSigur.ro tin de simplitatea deplasarii, nu au asa de multe restrictii in trafic, designul lor este foarte bine gandit pentru a se putea strecura pe orice straduta catre destinatia dorita. Cu lize electrice si lift pe spate autoutilitarele vor simplifica foarte mult urcarea si coborarea marfurilor din masini, garantand, in acelasi timp siguranta incarcarilor sau descarcarilor. Soferii de pe autoutilitare vor alege doar cele mai eficiente rute pentru transport marfa in Bucuresti, vor evita aglomeratia si vor ajunge conform programului stabilit la destinatiile dorite. Pe fiecare masina exista GPS, sisteme de comunicare moderne, totul pentru a sti de fiecare data unde se afla transportul si cat mai are pana ajunge la destinatie. Consultantii specialisti sunt pregatiti de fiecare data cu date despre transport si programul stabilit de comun acord, pot contribui la organizarea si la bunul mers al planului de transport, oferind mereu date in timp real. Marfa poate fi ambalata corespunzator ca sa nu se deterioreze si poate fi asigurata suplimentar in functie de tipul acesteia.

Despre TransportSigur.ro

TransportSigur.ro are drept principala activitate transportul marfurilor si mobilierului oriunde in tara si in straintate, in Europa, se ocupa si de mutari si relocari si de inchiriere autoutilitare de calitate. Preturile bune si tarifele unice, calitatea serviciilor prestate si rapiditatea transportului pe orice distanta recomanda firma pentru orice tip de transport national si international. Serviciile oferite se adreseaza clientilor persoane fizice si juridice.