Furnizare servicii turistice pentru calatorii

BUCURESTI - 30 septembrie 2010

Comunicat tip General in Turism

Agentia de turism Travel Adviser va propune o colaborare care sa aiba ca principal obiect furnizarea de servicii turistice catre compania dvs., cu scopul de va oferi posibiliatea unui mai bun management al bugetului de calatorii.

Va putem furniza urmatoarele servicii:

Servicii pentru calatorii de afaceri:
- rezervări şi emiteri de bilete de avion, zboruri interne si internationale;
- rezervări de hotel si inchirieri de masini in tara si peste hotare;
- furnizarea de informaţii cu privire la viză şi, acolo unde este cazul, condiţii de sănătate pentru destinaţii în străinătate, şi asistenţă în solicitarea vizei şi/sau a adeverinţelor de sănătate acolo unde legislaţia locală permite acest lucru;
- asistenţa pentru situatii de urgenţă prin punerea la dispozitia dvs a unor numere de telefon mobil ale agentilor de travel care pot fi contactati în afara orelor normale de program.
Servicii aditionale:
Programe de vacanta;
Alte servicii cum ar fi : rezervarii low-cost, servicii VIP.
Servicii de intâlniri de grup (Evenimente corporate, Team-buiding, alte actiunii grup): Agentia va oferi asistenţă pentru organizarea serviciilor de logistică în vederea întâlnirilor de grup organizate;
Va stam la dispozitie cu ofertele noastre de servicii ori de cate ori aveti nevoie si va garantam un raspuns prompt si tarife dintre cele mai bune.
Nu sunt de neglijat nici ofertele noastre pentru vacanta de iarna la ski in Austria sau Bulgaria, precum si ofertele de Craciun sau Revelion 2011.
In cazul in care colaborati deja cu o companie de turism, va rugam nu ezitati sa ne solicitati o contra oferta!

Despre TRAVEL ADVISER

Agentie Turoperatoare care comercializeaza bilete de avion, pachete vacante curse charter, autocar sau turism individual, rezervari hoteluri in tara si strainatate, organizare evenimente, congrese, simpozioane, conferinte. Travel Adviser agentia TA!
Florina Luca
Managing Partner
TRAVEL ADVISER
Bucuresti, Sos. Mihai Bravu, No 390, Sector 3
tel:031 431 25 87
+4 0768.702.656; +4 0725.337.400; +4 0743.156.446
fax:031 431 25 86

office@traveladviser.ro