Travelmood.ro lanseză un nou trend în materie de călătorii

BUCURESTI - 22 martie 2018

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, Logistica/Transport

Live site

Travelmood.ro este o platformă de turism 100% românească, recent lansată, care vine în întâmpinarea călătorilor cu o abordare inedită, ce propune un nou trend în materie de călătorii, centrat pe experiențele care pot fi trăite în mod real în cele mai diverse destinații din lume.

poza 1

poza 1

Pornind de la ideea că orice călătorie autentică trebuie să se desfășoare în funcție de modul în care fiecare își dorește să se simtă, Travelmood.ro  își invită cititorii să străbată lumea urmând calea unuia dintre cele șapte mood-uri de călătorie: activ, aventură, evadare, explorare, mixt, relaxare, romantic.

 

Oricare ar fi tipul de sejur pe care vrei să-l petreci, găsești pe site cele mai diverse idei de vacanță și experiențe de călătorie inedite care te așteaptă pe glob. Fiindcă niciodată până acum sursele de informație nu au fost mai aproape de tine, adunate într-un singur loc, astfel încât să navighezi cu ușurință și să descoperi toată inspirația de care ai nevoie. Și totul în funcție de dorințele tale!

 

Orice destinație are farmecul său și poate fi văzută în mod diferit. Și tocmai în asta constă frumusețea, că poți să o descoperi exact în felul în care îți dorești. Trebuie doar să-ți urmezi pasiunea. Dacă, la un moment dat, vrei să trăiești aventura vieții tale, fie că ți-ar plăcea să zbori cu deltaplanul, să escaladezi munți sau să cobori în rapel în mijlocul cascadelor, te poți aventura printre ideile de pe site care se axează pe experiențele care îți garantează doza de adrenalină pe care o cauți. Iar dacă vrei să-ți acorzi și clipe de relaxare, necesare oricărui spirit activ, atunci un travel mood mixt este ceea ce ai nevoie.

 

Travelmood.ro crede cu tărie în libertatea fiecăruia de a călători prin lume așa cum vrea să se simtă, urmându-și visul dincolo de ceea ce ar putea fi la modă la un moment dat. Oricine își dorește poate, de exemplu, să trăiască visul american, într-o excursie pentru prima oară la New York, sau să pornească într-un circuit memorabil, ce străbate țări și locuri fascinante, organizat în parteneriat cu National Geographic.

 

Fiindcă totul este posibil, iar platforma, prin intermediul echipei experimentate, acoperă cele mai diverse atracții, activități, experiențe, tururi de vizitare, excursii de o zi sau mai lungi, și multe alte sugestii. Pe scurt, ai parte de toată inspirația de care ai nevoie pentru a-ți planifica o vacanță de neuitat în destinația aleasă și dincolo de ea.

 

Alături de cele șapte categorii de travel mood centrale, site-ul de turism aduce vizitatorilor săi, într-o secțiune dedicată, și o serie de informații utile, cum ar fi cele legate de cazare (apartamente, case sau hoteluri boutique & de lux sau accesibile) sau de zboruri.

 

Și pentru a nu scăpa nimic din ceea ce l-ar putea interesa pe orice călător prin lume, platforma își întâmpină cititorii și cu o serie de travel tips-uri, mereu necesare în planificarea călătoriei, dar și cu o mulțime de oferte de nerefuzat.

 

Vizitează site-ul și vezi tot ceea ce îți oferă în premieră Travelmood.ro, noua ta sursă de inspirație în materie de călătorii!