I Love Romania - o revista dedicata turistilor straini

BUCURESTI - 19 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Live site

A aparut primul numar al revistei I Love Romania , o publicatie in limba Engleza care isi doreste sa vorbeasca strainilor despre tot ceea ce inseamna Romania. La fiecare doua luni, o echipa formata din specialisti in turism va semna articole despre locuri, oameni si traditii care ne definesc si ne individualizeaza atat ca destinatie turistica cat si ca natiune.

I Love Romania Magazine

I Love Romania Magazine

In cursul lunii februarie a fost lansat primul numar al revistei de turism I Love Romania. In panelul editorial destul de modest adresat turistilor straini, noua publicatie isi doreste sa devina un reper important si o bogata sursa de informatii pentru vizitatorii din strainatate. Articolele sunt in limba Engleza si acopera o gama variata de subiecte menite sa creioneze o imagine a ceea ce are Romania de oferit celor care vor sa o viziteze.

Revista apare odata la doua luni si fiecare numar va cuprinde articole de natura istorica si culturala despre locuri speciale, oameni deosebiti, traditii, obiceiuri, mestesuguri si evenimente. Nu vor lipsi, de asemenea, evaluari si cronici ale restaurantelor si hotelurilor precum si informatii actuale de natura practica de genul sfaturilor de calatorie, tarifelor sau orarelor de transport.

Calitatea revistei este o preocupare majora pentru echipa redactionala, iar acest lucru este reflectat inclusiv de eleganta aparitie grafica presarata de imagini de calitate superioara si reprezentative pentru Romania. Pentru a reda cat mai fidel povestea tarii noastre, revista reuneste mai multe voci apartinand bloggerilor de travel, fotografilor si ghizilor de turism, lansand totodata o invitatie catre toti cei care vor sa participe la intregirea continutului prin propriile experiente.

Revista I Love Romania se distribuie in mod gratuit si fiecare numar poate fi consultat online pe www.ILoveRomania.ro unde sunt incarcate toate articolele dupa fiecare aparitie.

Website: www.ILoveRomania.ro

Contact: office@iloveromania.ro

Facebook: ILoveRomaniaMag

Twitter: @ilrmagazine

Instagram:@ilrmagazine

Google+: I Love Romania Magazine

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/i-love-romania-o-revista-dedicata-turistilor-straini