Pasionat de schi sau snowboarding? Vino si tu in tabara de iarna 2018 de la Verbier, in inima Alpilor Elvetieni!

BUCURESTI - 19 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Tu ce faci in vacanta intersemestriala? Daca iti place sa schiezi sau te dai cu placa, suntem bucurosi sa te anuntam ca am dat startul inscrierilor in tabara de schi sau snowboard de la Verbier, Elvetia!

Tabara de iarna 2018, cu insotitor din partea agentiei, se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 18 ani, iar locurile sunt limitate!

Tabara de grup in Elvetia, la Verbier, iarna 2018

Tabara de grup in Elvetia, la Verbier, iarna 2018

Partii de vis, culmi inzapezite, companie excelenta si placerea de a schia sau a te da cu placa in paradisul sporturilor de iarna, Verbier!

Verbier este o statiune montana deschisa tot timpul anului si una din cele mai populare statiuni din muntii Elvetiei. 

Zapada pe partii este garantata de la sfarsitul lunii noiembrie pana la sfarsitul lunii aprilie, iar peisajul spectaculos din partea de sus a zonei de schi - Mont Fort, la 3.330 m - ofera privelisti pana la Matterhorn si Mont Blanc.

Verbier gazduieste, de asemenea, o serie de evenimente internationale palpitante, printre care se numara: Xtreme Verbier (finala competitiei FreeRide World Tour), Verbier High Five (la care schiorii amatori se concureaza alaturi de campionii mondiali) si Patrouille des Glaciers (Turneu de la Zermatt).

Te vei bucura, printre altele, de:

- 6 ore de schi/snowboard pe zi

- activitati après-schi, in fiecare dupa-amiza si seara: patinaj, sanius, inot (piscina acoperita), vizite in Verbier, bataii cu zapada, hochei pe gheata, patinaj, plimbari prin padure cu torte, disco etc.

- cazare in cabane tipic elvetiene, situate chiar la capatul telecabinei Medran

Rezerva-ti si tu locul in tabara de iarna 2018 din Alpii Elvetieni si beneficiaza de un program de inalta calitate!

Grupa de varsta: 7 – 18 ani

Perioada taberei: 03 – 10 februarie 2018  (7 nopti)

Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru minimum 10 copii inscrisi

Despre tabere.com

Cu o experienta de 20 de ani de practica in aria turismului educational, tabere.com este reprezentant in Romania pentru peste o serie de scoli internationale, acreditate local, care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, germana, japoneza.

De-a lungul anilor am construit relatii puternice cu unii dintre cei mai buni furnizori din Europa sau Statele Unite ale Americii si suntem mandri de calitatea programelor de studiu pe care le promovam cu ajutorul lor.

Cristiana Ungureanu - Product Manager

Tel: +4 0745 468 357

E-mail: cristiana@tabere.com

Website: www.tabere.com

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti si cu o prezenţă puternică pe internet. Deţinem licenţă de turism de la înfiinţare şi suntem membri ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi IATA - International Air Transport Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/pasionat-de-schi-sau-snowboarding-vino-si-tu-in-tabara-de-iarna-2018-de-la-verbier-in-inima-alpilor-elvetieni