Prezentare domenii internet .travel

BUCURESTI - 9 iulie 2007

Comunicat tip General in Turism

Domeniile .travel reprezintã domeniile de internet destinate exclusiv companiilor care activeazã în industria turismului. Sunt aprobate de ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), operate si administrate la nivel mondial de catre Tralliance Corporation in interesul industriei turistice si a turistilor din intreaga lume. .travel – este domeniul virtual al turismului . Va asteptam Marti 10 Iulie sa va explicam!

Prezentare domenii internet .travel

TravelMaker este partenerul Tralliance Corporation pentru promovarea si inregistrarea domeniilor .travel in Romania si are placerea de a va invita Marti, 10 Iulie 2007 ora 15.00 la Prezentarea Proiectului .travel in Romania. Prezentarea va avea loc la Sala Eminescu in cadrul hotelului IBIS Parlament din Bucuresti.

Vom analiza impreuna evolutia de ansamblu a internetului si vanzarile on-line, vom trece in revista avantajele achizitionarii si utilizarii unui domeniu .travel, si nu in ultimul rand este un nou prilej de intalnire a actorilor importanti din turism.

Sunt asteptati cu aceasta ocazie toti cei implicati in lumea turismului, entitatile eligibile pentru inregistrarea unui domeniu de tip .travel putand face parte din oricare dintre categoriile urmatoare:

- Companii aeriene
- Atractii / Parcuri tematice
- Pensiuni (unitati de cazare tip bed & breakfast)
- Operatori servicii transport, taxi si limuzine
- Camping si tabere
- Companii inchiriere autoturisme
- Furnizori sisteme de rezervari si tehnologie pentru turism
- Birouri de congrese, conferinte si informare turistica
- Linii de croaziere
- Feriboturi
- Hoteluri / Statiuni / Cazinouri
- Oficii Nationale de Turism
- Companii de tranport pe cai ferate pentru pasageri
- Restaurante
- Tur-operatori
- Agentii de turism
- Media in turism
- Organizatii de cercetare/studii de piata in turism
- Asigurari de calatorie
- Organizatii ce ofera instruire si certificare in turism.

Despre TravelMaker

TravelMaker este partenerul Tralliance Corporation pentru promovarea si inregistrarea domeniilor .travel in Romania . La nivel internaţional, înregistrarea de domenii .travel a început încă din iulie 2005.
Ruxandra Nicolescu
ruxandra@travelmaker.ro