Super Călătorul îşi lansează blogul

BUCURESTI - 9 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Turism, Internet

Super Călătorul, cel mai simpatic partener de drum îşi lansează blogul pe www.SuperCalatorul.ro. Aici veţi găsi sfaturi de călătorie, destinaţii interesante şi mici trucuri pentru o vacanţă reuşită.

Super Călătorul

Super Călătorul

 Fiecare călătorie este o lecţie de viaţă 

Super Călătorul

TravelMaker, companie specializată în turismul pe internet, a creat cel mai haios partener de drum - Super Călătorul. Simpatica ţestoasă are planuri mari şi îşi lansează acum propriul blog pe www.SuperCalatorul.ro.

Visul Super Călătorului este ca împreună cu prietenii săi să creeze o comunitate a celor ce au poftă să călătorească, să descopere, să inveţe. Călătoria înseamnă civilizaţie, iar pe blog veţi găsi sfaturi de călătorie, destinaţii interesante şi trucuri pentru o vacanţă reuşită.

Veniți alături de cea mai carismatică figură devoratoare de kilometri și mile marine și pregatiți-vă pentru a vă satisface apetitul poftei de drum! 

Mai multe detalii despre Super Călător găsiți pe www.SuperCalatorul.ro si www.facebook.com/SuperCalatorul.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti si cu o prezenţă puternică pe internet. Deţinem licenţă de turism de la înfiinţare şi suntem membri ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi IATA - International Air Transport Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/super-cltorul-i-lanseaz-blogul