TravelMaker a primit Certificatul de Excelenta Tripadvisor 2013

BUCURESTI - 29 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Turism, HoReCa

Live site

Preferintele si evaluarile utilizatorilor celui mai mare site de turism din lume plaseaza compania de turism TravelMaker in topul celor mai performante companii furnizoare de servicii turistice pentru vizitatorii straini. TravelMaker a aratat Bucurestiul si Romania unui numar de peste 1000 turisti straini doar in ultimul an, iar marea majoritate a lor a considerat serviciile ca fiind foarte bune sau excelente.

TravelMaker Certificate of Excellence

TravelMaker Certificate of Excellence

 Ne onoreaza si ne bucura Certificatul de Excelenta primit din partea Tripadvisor. Ne straduim sa oferim celor care viziteaza Romania experiente de neuitat, iar aceasta distinctie dovedeste ca efortul nostru este cu adevarat apreciat de catre clienti. 

Dan Penciu - Director

In luna mai a acestui an, compania de turism TravelMaker a primit Certificatul de Excelenta 2013 din partea celui mai mare site de turism din lume. Distinctia, care rasplateste excelenta serviciilor in domeniul ospitalitatii, este acordata doar firmelor care obtin in mod repetat si consistent aprecieri deosebite din partea clientilor si utilizatorilor TripAdvisor. Doar 10% dintre cele mai performante companii listate primesc anual acest premiu.

Pentru a se califica in vederea obtinerii unui Certificat de Excelenta, furnizorii de servicii turistice trebuie sa mentina un punctaj general de minim patru puncte din cinci posibile in ceea ce priveste evaluarile clientilor si sa fie listati pe site de cel putin un an. Un criteriu suplimentar il reprezinta volumul de evaluari primite in ultimele 12 luni.

"Site-ul nostru celebreaza succesul companiilor din domeniul turismului din intreaga lume care ofera utilizatorilor experiente memorabile" spune Alison Copus, Vice-presedinte de Marketing la TripAdvisor. "Certificatul de Excelenta ofera acestor companii recunoasterea pe care o merita bazandu-ne pe impresiile venite de la cei care conteaza cel mai mult - clientii lor".

In ultimul an, TravelMaker si-a extins oferta de programe pentru turistii individuali oferind o gama variata de tururi ale orasului, in jurul orasului Bucuresti, catre Brasov si castelele de pe Valea Prahovei, Transilvania, Bucovina si Delta Dunarii. Programul Two Castles in One Day, initiat anul trecut, s-a bucurat de un succes deosebit iar cei peste 1000 turisti din ultimul an l-au apreciat ca fiind foarte bun sau excelent.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti si cu o prezenţă puternică pe internet. Deţinem licenţă de turism de la înfiinţare şi suntem membri ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi IATA - International Air Transport Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/travelmaker-a-primit-certificatul-de-excelenta-tripadvisor-2013