TravelMaker - partener strategic pe piata de servicii turistice de incoming

BUCURESTI - 22 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Turism, HoReCa

Un numar sporit de turisti ce vor vizita Bucurestiul vor putea descoperi atractiile acestuia, dar si ale celebrelor centre cultural-istorice Sinaia, Bran si Brasov, gratie parteneriatului de servicii turistice incheiat intre compania de turism TravelMaker si Hotelul Epoque din Capitala.

Two Castles in One Day

Two Castles in One Day

 Dorim sa oferim turistilor nostri “amintiri memorabile” si suntem de parere, ca atat TravelMaker, cat si Hotel Epoque ofera servicii de excelenta in turismul de incoming. Ne propunem ca Two Castles in One Day si Half Day Bucharest Tour sa fie optiunea de 5 stele a turistilor straini ce doresc ca intr-un timp scurt si la un pret extrem de atractiv sa dobandeasca experiente romanesti de neuitat. 

Dan Penciu - General Manager TravelMaker

Din luna mai a acestui an, un numar sporit de turisti ce vor vizita Bucurestiul vor putea descoperi atractiile acestuia, dar si ale celebrelor centre cultural-istorice Sinaia, Bran si Brasov, gratie parteneriatului de servicii turistice incheiat intre compania de turism TravelMaker si Hotelul Epoque din Capitala.

Prin intermediul celor 2 tururi- Half Day Tour of Bucharest si Two Castle in One Day, oaspetii hotelului se pot bucura de o gama extinsa de servicii turistice in regim shared si privat, putand explora cele mai atractive locatii si trasee bucurestene si transilvane.

Gandite ca pachete turistice de o zi, acestea se bucura deja de o apreciere deosebita din partea turistilor straini, castelele Peles , Bran, manastirea Sinaia sau centrul istoric al orasului Brasov fiind destinatii extrem de cautate de acestia.

Experientele celor 2 tururi devenite best-selling, dublate de Certificatul de Excelenta TripAdvisor din 2013 si 2014, completeaza astfel intr-un mod fericit oferta extrem de rafinata si exclusivista de servicii hoteliere de 5 stele pusa la dispozitia turistilor de hotelul Epoque.

Parteneriatul incheiat cu Hotel Epoque reprezinta astfel o plus valoare adusa turismului de incoming in directia diversificarii gamei de servicii turistice pe care unitatile de cazare le pot oferi fara costuri suplimentare. Se reconfirma in acest fel rolul important pe care TravelMaker il detine in cadrul industriei hoteliere din Bucuresti, cei peste 20 de parteneri constituind un argument puternic pe linia dezvoltarii strategice.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti cu o prezenţă puternică pe internet. membri ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi IATA - International Air Transport Association.

Programul Two Castles in One Day se bucura, totodata de girul a doua dintre cele mai importante si active Asociatii de Turism din Romania, Asociatiile pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova si Brasov . 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/travelmaker-partener-strategic-pe-piata-de-servicii-turistice-de-incoming