TravelMaker şi BlackCab - servicii premium pentru turiştii străini din Bucureşti

BUCURESTI - 9 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Finalul anului 2016 aduce o nouă colaborare pe piaţa de turism din Bucureşti, între turoperatorul TravelMaker şi compania de transport BlackCab . Începand cu luna decembrie, turişti străini din Bucureşti care participă la excursiile organizate de TravelMaker şi care îşi rezervă serviciul de preluare şi retur la orice hotel sau adresă din oraş, vor beneficia de transport de calitate marca BlackCab.

TravelMaker & BlackCab

TravelMaker & BlackCab

 Am urmărit întotdeauna să depăşim aşteptările clienţilor noştri, iar pentru asta ai nevoie de parteneri exigenţi şi de încredere. BlackCab este un astfel de partener şi ne dorim ca împreună să creem experienţe extrem de plăcute pentru cei care ne vizitează ţara. 

Valentina Marinescu - Marketing Manager TravelMaker

După ce cu patru ani în urmă a lansat prima excursie de grup din Bucureşti - Two Castles in One Day - cu plecare zilnică din centrul oraşului şi care se adresează turiştilor străini dornici să descopere două castele de vis - Peleş şi Bran - precum şi centrul oraşului Braşov, turoperatorul TravelMaker a dezvoltat constant în ultimii ani, noi excursii destinate vizitatorilor străini din Bucureşti menite să le prezinte acestora tot mai multe locuri frumoase şi interesante din România.

Astfel, în oferta actuală şi-au făcut loc programe turistice extrem de apreciate precum Mogoşoaia Palace, Căldăruşani & Snagov Monasteries Tour - o excursie în jurul Bucureştiului cu vizitarea Palatului Brâncovenesc de la Mogoşoaia, precum şi a mănăstirilor Căldăruşani şi Snagov, The Real Dracula Tour - cu vizitarea Curţii Domneşti din Târgovişte şi a ruinelor Cetăţii Poienari, sau Transylvania Break - un program turistic de două zile ce include şi vizitarea cetăţii medievale Sighişoara - parte a patrimoniului mondial UNESCO.

Punctul de plecare pentru toate aceste excursii este Ateneul Român, locul în care turiştii se întâlnesc cu ghidul şi restul grupului. Doritorii îşi pot comanda în momentul rezervării şi un serviciu suplimentar de preluare şi retur la orice adresă sau hotel din Bucureşti, iar acest serviciu va fi furnizat de acum înainte de către compania BlackCab.

BlackCab este mai mult decât un serviciu de taxi. Este oportunitatea de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, autovehicule confortabile și sigure precum și șoferi manierați și vorbitori de limba engleză. Astfel, călătoria de dimineață până la punctul de plecare si seara înapoi la hotel se va transforma într-o experiență plăcută ce va completa imaginea unei excursii de neuitat.

Informaţii suplimentare despre întreaga gamă de servicii oferite de TravelMaker şi BlackCab sunt disponibile pe site-urile web ale celor două companii.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism inovatoare infiinţată în 2005 în Bucureşti si cu o prezenţă puternică pe internet. Deţinem licenţă de turism de la înfiinţare şi suntem membri în Asociatia Incoming Romania, ANAT - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România şi IATA - International Air Transport Association.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/travelmaker-si-blackcab-servicii-premium-pentru-turistii-straini-din-bucuresti