Triplanet.ro - Vacanta in trei click-uri!

BUCURESTI - 16 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Compania de turism TravelMaker lansează în România Triplanet.ro - unul dintre cele mai inovatoare sisteme de rezervări online de pachete turistice de tip City Break. Aflat de peste 4 ani în topul site-urilor de turism din Ungaria şi având peste 30.000 utilizatori activi în această ţară, Triplanet.ro integrează un sistem automat de monitorizare şi afişare a celor mai bune oferte turistice incluzând transport cu avionul şi cazare şi îşi propune să devina unul dintre site-urile româneşti de referinţă pentru cei care vor să-şi rezerve vacanţa on-line, rapid şi ieftin.

Triplanet.ro

Triplanet.ro

Începând din luna iunie, oraşele lumii devin mai accesibile ca oricând. Pentru indrăgostiţii de călătorii, compania de turism TravelMaker lansează Triplanet.ro - sistem on-line de afişare şi rezervare a pachetelor de călătorie de tip City Break. Un sejur la Roma cu bilet de avion şi cazare cu 160 Euro sau la Paris cu 195 Euro sunt doar două dintre ofertele curente.

Website-ul integrează o aplicaţie inovativă şi unică pe piaţa din Romania care monitorizează cele mai bune tarife oferite de companii aeriene şi hoteluri şi afişează în timp real multiple variante de călătorie spre cele mai populare destinaţii de vacanţă. Utilizatorul are ulterior posibilitatea de a-şi personaliza excursia alegându-şi orarul de zbor sau hotelul preferat iar sistemul permite rezervarea pe loc cu plata prin orice card bancar sau în numerar direct la biroul TravelMaker din Bucureşti. Se pot rezerva atât pachete complete cat şi separat bilete de avion sau numai servicii de cazare la hotel pentru orice destinaţie din lume.

Cumulând experienţa tehnologică a celor 4 ani de când se află în topul site-urilor de profil din Ungaria şi beneficiind de sugestiile celor peste 30.000 de utilizatori activi pe care îi are în această ţară, Triplanet.ro işi propune să devină opţiunea preferată şi de români în ceea ce priveşte rezervarea pachetelor de tip City Break. "Ne dorim să adăugăm soluţiei tehnice excepţionale un serviciu de relaţii cu clienţii de acelaşi standard pentru a face din Triplanet.ro nu doar locul unde iţi rezervi vacanţa cu încredere, dar şi un prieten de călătorie" a declarat Dan Penciu, Director TravelMaker.

Obiectivele Triplanet.ro în România pentru primul an includ vânzări de peste 500.000 Euro precum şi o popularizare a numelui si serviciilor în rândul turiştilor.

Despre TravelMaker

TravelMaker este o companie de turism înfiinţată în 2005 în Bucureşti şi care activează în special în mediul on-line. Compania deţine licenţă de turism şi este membră a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi a Asociaţiei Internaţionale a Transporatorilor Aerieni (IATA).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/travelmaker-romania/triplanet-ro-vacanta-in-trei-click-uri