TreeWorks.SRL

TreeWorks.SRL


Descrierea companiei TreeWorks.SRL

Despre ZeList:

ZeList a fost dezvoltat de TreeWorks si reprezinta cel mai complex instrument de monitorizare a blogosferei si presei romanesti, urmarind peste 31.183 de bloguri si 40 de surse de stiri online.

Folosind algoritmi complecsi, ZeList determina cele mai importante bloguri din punctul de vedere al audientei si credibilitatii, precum si cele mai importante subiecte care sunt discutate in blogosfera.

Folosind ZeList, orice persoana poate determina cele mai importante stiri la un moment dat, iar profesionistii din domeniul comunicarii si mass-media pot determina trenduri si pot stabili vectorii importanti pentru transmiterea unui mesaj in blogosfera.

Despre TreeWorks:

Fondata in 2002, TreeWorks este una dintre cele mai importante companii de web development din Romania, avand in portofoliul sau clienti precum: grupul Media Pro, Mediafax, grupul Realitatea – Catavencu, Adevarul Holding, Prima TV etc.

Acumuland experienta pe parcursul celor 7 ani de existenta pe piata romaneasca si internationala si bucurandu-se de proiecte de succes, TreeWorks ofera din 2008 propriile platforme de management al continutului web (TreeWorks Web Content Management System), solutii eficiente de online publishing (Treeworks Online Publishing Solution), sisteme de intranet (TreeWorks Intranet System).

La inceputul anului 2009, TreeWorks a lansat doua dintre cele mai importante prezente online din Internetul romanesc: TPU.ro - platforma colaborativa unde oamenii au posibilitatea de a primi raspunsuri la intrebarile lor, de a invata lucruri noi, de a relationa - si HEYO.ro - prima retea sociala web 2.0 dedicata competitiilor.

Pentru mai multe informatii sau detalii nu ezitati sa ne contactati:

Comunicate TreeWorks.SRL :

Vezi toate comunicatele companiei TreeWorks.SRL.