Bucuresti - 27 Martie 2006 - TreeWorks lanseaza noua versiune a site-ului sau de prezentare

BUCURESTI - 27 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

TreeWorks, una dintre companiile romanesti ce ofera solutii web si multimedia de top, anunta lansarea noii versiuni a site-ului propriu de prezentare.

Aceasta noua versiune are ca scop o mai buna reflectare si sustinere a imaginii si a valorilor firmei, precum si o comunicare mai eficienta cu actualii si potentialii clienti.

Printre noutati se numara si restructurarea portofoliului firmei astfel incat sa fie mai usor de navigat. De asemenea, sectiunile de prezentare au fost reorganizate pentru a pune in valoare experienta si competentele firmei in materie web-development si concepte imagistice online.

Tot pentru a imbunatati comunicarea cu vizitatorii si clientii, site-ul TreeWorks le ofera un feed RSS pentru stirile despre activitatea firmei.

Despre TreeWorks.SRL

Despre TreeWorks

TreeWorks este o companie de web-development din Bucuresti, specializata in organizarea continutului in medii virtuale (Content Management Systems). Cu o experienta de aproape 4 ani, portofoliul de clienti al companiei include atat firme prestigioase din Romania (Media Pro, Arctic etc.), cat si din strainatate (Liga Teatrelor si Producatorilor Americani, FX Online Japan). Pentru CD-urile multimedia Enciclopedia Virtuala Constantin Brancusi si Enciclopedia Virtuala I.L. Caragiale, TreeWorks a primit premiul IT&C pentru cel mai bun produs cu continut cultural in anul 2002.

Mai multe detalii la www.tree.ro sau la telefonul 021/326.06.02.
Dana Cernat - Responsabil comunicare/PR
Telefon: 021/326.06.02
Fax: 021/326.72.33
Website: www.tree.ro