Topul brandurilor romanesti in blogosfera

BUCURESTI - 6 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

ZeList.ro a publicat editia a treia a Barometrului Blogosferei, care analizeaza blogurile si temele propuse pe acestea in luna septembrie. Barometrul Blogosferei ofera topuri si analize lunare despre evolutia celor peste 21.000 de bloguri si 40 de surse online din presa centrala monitorizate. Raportul poate fi consultat in mod gratuit pe www.zelist.ro.

Barometrul Blogosferei din luna octombrie include pe langa prezentarea celor mai importante teme dezbatute in blogosfera din luna precedenta, topurile celor mai comentate zece bloguri si celor mai comentate zece posturi. Sectiunea speciala de luna aceasta cuprinde topul brandurilor romanesti dupa cum sunt ele vazute in blogosfera. Topul contine doar brand-uri romanesti si este impartit in sase categorii:

- Financiar si asigurari
- Automobile si transporturi
- FMCG
- Farmaceutice
- Moda
- Mass-media.

Topul a fost realizat in functie de numarul de aparitii in blogosfera in ultimele 12 luni, dar anumite branduri pot sa nu apara, lipsind din blogosfera.

ZeList este o platforma obiectiva si transparenta dezvoltata de TreeWorks care foloseste algoritmi complecsi pentru a determina cele mai importante bloguri din punctul de vedere al audientei si credibilitatii, precum si cele mai importante subiecte discutate in blogosfera.

Cu ajutorul ZeList, specialistii in marketing si PR pot afla oricand care sunt reactiile din blogosfera vis-a-vis de brandul si compania lor si pot intelege mai bine impactul pe care il au campaniile de marketing si PR in randul bloggerilor. De asemenea, ZeList este un instrument de descoperire a trendurilor si de stabilire a vectorilor importanti din blogosfera pentru transmiterea unui mesaj.

Despre TreeWorks.SRL

TreeWorks are o experienta de peste 6 ani realizand prezente online si sisteme de management web-based eficiente pentru importanti clienti romani si straini. Pe langa aceste proiecte, TreeWorks mai ofera solutii pentru Application Service Provider, Supply Chain Applications, productii multimedia, portale B2C, piete verticale, aplicatii software online etc.

Pentru mai multe informatii sau detalii referitoare la sistem si raport nu ezitati sa ne contactati.

Cristian Clita
PR Executive
TreeWorks
tel.: 021 324 14 04
fax: 021 326 72 33
mobil: 0726 772 262
cristian.clita@tree.ro