Anunţ de presă privind demararea proiectului cu titlul STAGII DE PRACTICĂ PENTRU CARIERE DE SUCCES

Baia Mare - 28 octombrie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

TRENCADIS CORP S.R.L., cu sediul social în Str. Mărgeanului nr. 3D, Baia Mare, Maramureș, anunță demararea proiectului cu titlul: STAGII DE PRACTICĂ PENTRU CARIERE DE SUCCES, POCU/626/6/13/133136, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritara 6, Prioritatea de investiții 10.iv, Obiectiv specific 6.13, Denumire Apel „Stagii de practică pentru studenți” Regiuni mai puțin dezvoltate, Cod Apel POCU/626/6/13.

ANUNȚ DE PRESĂ privind demararea proiectului cu titlul STAGII DE PRACTICĂ PENTRU CARIERE DE SUCCES

22.10.2020

ANUNȚ DE PRESĂ

privind demararea proiectului cu titlul

STAGII DE PRACTICĂ PENTRU CARIERE DE SUCCES

TRENCADIS CORP S.R.L., cu sediul social în Str. Mărgeanului nr. 3D, Baia Mare, Maramureș, anunță demararea proiectului cu titlul: STAGII DE PRACTICĂ PENTRU CARIERE DE SUCCES, POCU/626/6/13/133136, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritara 6, Prioritatea de investiții 10.iv, Obiectiv specific 6.13, Denumire Apel  „Stagii de practică pentru studenți” Regiuni mai puțin dezvoltate, Cod Apel POCU/626/6/13.

Valoarea totală a proiectului este 4.535.507,51 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 4.308.732,10 lei.

Proiectul se implementează la sediul Beneficiarului din Baia Mare, județul Maramureș, cât și la punctul de lucru din București, pe o durată de 24 de luni, în perioada 25.09.2020 – 24.09.2022.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă dezvoltarea aptitudinilor de muncă, creșterea adaptabilității la cerințele locului de munca și facilitarea tranziției de la educație la piața muncii pentru 281 de studenți cu domiciliul în regiunea N-V, care studiază in domeniile informatică, matematică, management, administrarea afacerilor, cibernetică, statistică și informatică economică, prin continuarea și consolidarea, dar și prin crearea unor noi parteneriate între instituții de învățământ superior si entități din sectorul privat, care sa asigure studenților oportunități de practică.

Beneficiile pentru grupul țintă care derivă din derularea proiectului constau în cunoașterea pieței muncii, o mai bună corelare între aptitudinile individuale, educația teoretica si cea practica; o inserție profesionala mai ușoară a studenților prin intermediul cunoașterii parcursului profesional propriu adecvat și dobândirea de cunoștințe reale cu privire la cerințele pieței muncii, prin corelarea cunoștințelor teoretice cu cele practice și conștientizarea responsabilităților de la locul de muncă.

Rezultatele așteptate/ finale în urma implementării proiectului:

ü  studenți care dobândesc o calificare la încetarea calității de participant: minimum 72% (203 studenți);

ü  studenți care-si găsesc un loc de munca la încetarea calității de participant – peste 39% (110 studenți);

ü  studenți care urmează studii/cursuri de formare la încetarea calității de participant – minimum 11% (31 de studenți).

Proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

DATE DE CONTACT

Manager de proiect: Daniela Oancea

E-mail: proiectpocu@trencadis.ro

Despre TRENCADIS CORP SRL

Suntem o companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software pentru mediul guvernamental și cel de business.
Prin echipe puternic specializate, realizăm proiecte de la zero și oferim servicii pentru toate fazele de dezvoltare ale produsului: management, proiectare, dezvoltare, testare și implementare.
Avem o bogată experiență în dezvoltarea de soluții IT complete și individualizate, bazate pe nevoile, activitatea și specificațiile clienților. Din 2007 și până în prezent, am finalizat peste 600 de proiecte de succes: aplicații web, mobile, cloud, platforme web, sisteme de gestiune a conținutului și integrare de aplicații în platforme.
În 2014 am primit recunoașterea internațională pentru activitatea noastră, fiind incluși în clasamentul Deloitte Fast 50 pentru Europa Centrală și de Est, pentru companiile din domeniul tehnologiei cu cea mai mare dezvoltare din regiune.
Iar în 2017 am fost incluși in același top, ca cea mai dinamică entitate românească.

Taguri: proiect pocu
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/trencadis-corp-srl/anunt-de-presa-privind-demararea-proiectului-cu-titlul-stagii-de-practica-pentru-cariere-de-succes