trencadis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema trencadis

 • trencadis. Comunicat de presă Trencadis Corp

  trencadis

  Bucuresti - 16 July 2019

  Comunicat de Argo Legacy SRL

  ... trencadis Corp anunță finalizarea proiectului de cercetare „TALOS – Comunicare intraorganizațională mobilă securizată” (cod SMIS ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: it&c , communication , technology , trencadis , talos , fortype

  Vezi toate comunicatele de presa despre trencadis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul trencadis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la trencadis. Informatiile despre trencadis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul trencadis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la trencadis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.